Plugg

Det är något särskilt med att sitta på sin säng i mjukisbyxor, med en kopp kaffe och plugga! Hela kvällen lång.. Det är fan amazing! Älskar måndagar :)
Dock har jag för tillfället hakat upp mig på ett mattetal... 9(cos 1,2 + i sin 1,2) /  2i - 3
Problemet är bara att cos 1,2 och sin 1,2 ska göras om till grader, men det finns inget värde som motsvarar ett cosinus/sinus-värde över 1! (cos/sin sträcker sig mellan 0 och 1).. Jag blir galen! Läser någon matte E o kan hjälpa mig får ni gäääärna hojta till :)
Aja, får väl hoppa över uppgiftsjäveln (hatar när jag inte klarar en uppgift :p) o göra resten av matteläxan. Kan ju inte sitta hela natten med en jävla uppgift när jag har ett kemipapper med redoxreaktioner som ska balanseras, en biologilabb o en kemilabb o skriva och en pjäs att skriva till morgondagens psykologilektion.

Ursäkta att det blir så mycket skolsnack (a) Dock är skolan en väldigt stor del av mitt liv så de kommer väl ganska naturligt :p Skulle ni ha väääldiga protester får ni väl hojta till!
Glöm nu inte o kommentera allt (ni var vääldigt duktiga för några dagar sen :D)

Skriver säkert mer senare.
So long!

-

Who's gonna make my decisons
I can't make'em on my own
Who's gonna rise the occasion
when no one's around
Who the hell is gonna believe me
I don't believe in myself
Who's gonna be there forever

Coyote ugly

Solsken efter regnet brukar man ju säga.. I mitt fall är det dock snarare som uppehåll efter orkanen som jag såg att Coyote ugly går på tv ikväll. Alltid nåt och trösta sig med ju :)
5an klockan 20.00 - missa inte det!!



-

Träningen igår gick skit, träningen idag gick ännu mer skit, jag har ont i handen och jävligt ont i ryggen.
Ni fattar bloggtorkan va?


Fredagkväll!

Ja, fredagkvällen igår var mycket givande.
Det började på Café Barbro i stan med och glo på Sajdlajn (egenstavning) där CJ lirar. De startade grymt och följande 2 band var bara skiit. Helt galet vilken kvalitetskillnad det var. Sångaren i det tredje bandet var dessutom aspackad (kunde knappt stå på scenen) och så sjuuukt läskig. Blivande narkoman, I promise you!  (Emil erkände tom att han hellre hade lyssnat på Ola än på dem, och då har det gått långt!)
Så nä, efter det stack vi (jag, Tuva, Louise, Anna V, Emil, CJ, Schmitt, Axel och Tor) vidare till Möllan. Där stötte vi ju på lite problem, med leg och sådära (a), så det slutade med att halva gänget kunde köpa öl o cider o grejjer, medans den andra halvan fick dricka läsk (jag valde ju dock en kaffe^^).
"Orginal"
"Nej!"
Haha sjukt internt och går inte o förklara riktigt. Roligt hade vi iaf! :D

Efter möllan blev det en dödsfärd på Tors pakethållare till Schmitt (Martina goes 14 år och Tors lillasyster haha). Lite allmänt chill där :) Mycket trevligt faktiskt.
Först blev det massa protester från Emils sida, men precis innan vi skulle gå fick jag faktiskt Schmitts tillåtelse o sätta på en Olalåt (då hade man ju lyssnat på Led Zeppelish och liknande skit hela kvällen).

Då bar det hem till Lousie för mig och Tuva. Lite nattamaud och sen de sjukaste diskussionerna hahaha. Aja, roligt var det iallafall! :D  Vi somnade väl vid sisådär halv 5 tillslut och sen upp halv 9 idag -.- Man är ju dock LITE trött! (och fredagnatt som skulle bli min sovenatt! ;)) Aja, sen bar det iväg till Espresso House för min del och inhandlade en FET latte-to-go och sen buss him.
Snart ska man till stallet och sköta älskling sen blire träning!
So long my darlings! :*

hejsan hoppsan.

Sådära, lite gladare nu (a)
Nu har man fått sitta i lugn och ro några timmar och jisses vad jag har fått mycket gjort! Färdig med matteläxan, färdig med fysikläxan, har skrivit 2 sidor på biologilabbrapporten (med tabell och ritat en överstajlig bild på paint ^^) och nu ska jag gå o lägga mig i sängen o läsa lite ur svenskboken :)
Fattar dock inte hur jag inte kan vara trött nu! :o Visst, sov väl till typ halv 9 idag, men sov ändå bara 4 timmar inatt. Och nu är klockan kvart i 4.. :S  jaja, jag är glad sålänge det är så! :)
Nighty night..

.

Jaha, nyss var man munter och bloggsugen, men så försvinner allt på några sekunder.
Men, det ska inte get to me!
Blääh, 9 månader bara!!


SPEXFOTO 2008

Okej allihopa! Här kommer bilder från min klass spexfoto!
Temat var Grease (med Ninja turtles-influenser) och lite allmänt high school/50-tal-tema.
Dock kräver jag kommentarer! :D
Enjoy!



Hela klassen




Ninja Turtles-gänget




Svårt o ta en sån här klass på allvar under Matte E lektionen?




Jag & Nelly




Jag gick lös med hårspray..




Vad är ett gäng skolnissar från 50-talet utan ett par nördar?





Aa, det här var alltså min outfit!

Psykologi

Psykologisk undersökning            Fobier


Syfte: Att undersöka hur många, och varför en människa lider av en fobi.


Aa, så långt har jag kommit i min psykologiska undersökning, och den ska vara inne imorgon! Heja mig! :U
Aja, skolfotot idag blev lyyckat :D så jääävla kul vare! Nu har man ju dock tagit sitt livs sista klassfoto :o  Jaja de va ju lätt de roligaste! :D

Bilder kommer när jag kommer him (a)


Kemiprovet överstökat!!

Japp, kemiprovet är över :) Gick faktiskt bra :o de trodde jag inte med tanke på jag bara hunnit plugga på riktigt 1 dag.. (peppar peppar ta i trä). Nä så jag är glad :) tyvärr var det bara typ 7 frågor, dvs har man tänkt fel i ett steg eller klantat sig liite så kan det kosta dyrt. Jaja, får väl hoppas att jag inte gjorde det :P

Efter skolan åkte jag hem till mormor och skulle checka in vad hon hade för 50-talskläder (skolfoto imorgon och vi ska ju vara Grease). Idag kom Anna med idén att jag skulle va nån misslyckad cheerleader som tydligen är med i Greasefilmen och sitta i spagat på fotot ^^  Så ja,  var på jakt efter en röd kjol hos mormor.. Dock hittade hon ingen vilket resulterade till att jag skulle få låna en röd klänning som hon eeeenvisades med att få klippa sönder så den satt bättre, tills jag tillslut gav efter. Känns inte bra o låta henne klippa i sin klänning dock :( men men, hon bedyrade att hon inte använder den så ofta..  Sjukt snäll är hon, ja! :)  Och så hittade man ju en vit långärmad tröja ockå (och Elinas gamla pompoms) och så blire tygskor (och såklart rött band- från klänningen- i håret).  Nu ska man bara försöka fixa ett R på tröjan...
Kommer bli SÅ snygg vettni ;)  Håll utkik i bloggen och på min bilddagbok (Martijnaa.bilddagboken.se) imorgon så kommer där massa bilder :)


Ungefär såhär kommer jag se ut på skolfotot.

Kemi

Japp, kemiplugg äre som gäller! (och har gjort hela dan då va.. kul med studiedag!)
Tur man har hela natten på sig va :u
Magnus Betnér i "i ditt ansikte" har man ju dock hunnit med och se- fuck vad grym han är! :D Han klår ju förvisso inte Johan Glans, men han e en jävla god 2a :)

Nehe, vad händer för övrigt då? Knappt nåt folk inne på msn som kan underhålla mig i min pluggpaus :( så här sitter jag och lyssnar på EMD, vem fan kunde ana det för en månad sen? Hoppas du är stolt över mig, Emma.
For you I set my house on fire...(8)
Nä för tusan, när man börjar sjunga EMD, då äre dags o ge sig x)
Så man får väl ta o dra ner till kemiboken igen - bara typ 10 uppgifter kvar så om jag gör dem nu kan jag kanske gå o lägga mig om en timme o stiga upp halv 5 o göra alla uppgifter igen...? Jaja, den som lever får se :)
"Gonatt" allihopa



Sitta i spagat och plugga kemi.. Är inte det så sjuuukt duktigt? (H)

Fan award på Ola.cd

Ja, nu bara måste jag kommentera det!! hahahahahahaha, åååh det är så sjukt löjligt! haha, jaja- suckers för bekräftelse- några? Nejdå :) Heheheh Ola kommer få PANIK när han läser det hahahahaha.

Kul att Sofie vann "roligast" och Emma vann "flummigast" iallafall. Hahaha, och ja- jag fick ju mig ett gott skratt!:D

Nu blir det Takida och kemi, so loong.

Girls night in!

Jupp, igår var en riktigt trevlig filmkväll med Louise, Tuva, Anna N och Anna V. Först blev det bak (av världens mest komplicerade kaka som tyvärr inte ens levde upp till förväntningarna :p), men men - den var kul och göra iaf..
Därefter blev det lite roande i Louises feeeta musikrum. Där var ett asstort piano, cello, tvärflöjt och en mikrofon *haha*. Behöver jag säga att vi hade roligt där?:p Det blev både allsång och dans till Titanic-låten och sen fick jag ju prova på cello också. Haha man var ju inte riiiiktigt uppe i Louises nivå (a)
Tillslut skulle vi se en av mina favoritfilmer (Raise your voice) och ja, jag tyckte ju den va bra men det var jag ju ganska ensam om 8-)
"Måste hon stå så?"
"Ofta han skulle säga så!"
"Fan vad fult hon springer"
osv osv osv. Haha, sjuukt kul o lyssna på i 1½ h -.-  Aja, jag tyckte den va bra iaf :D

Ikväll ska man iväg till Sviidala (eller ja, Arrie) på fiist. Borde förresten gå o fixa mig nu kanske.. ^^
Snart ringer Nellsan dessutom. Aja, outfitbild kommer kanske senare- om ni har tur ;)

Nyinköp!

Igår var jag inne på Zara (brukar typ aldrig gå in där men igår tänkte jag göra ett undantag). Tur var väl det- hittade den hära tröjan :





och den hära kjolen:




(från sidan):  




 
:D

och undrar ni över min lindade hand så nej, jag vet inte vad jag gjort - den bara knakade till när jag linade igår och gör saatans ont (och nej, den är inte svullen särskilt mycket men Helena tvingade på mig o linda den ändå -.-)

Rolig-ämnen

Gomorron gomorron :)
Inatt blev det läggning halv 4! Natt 3 på experiment alltså :D Sjukaste var att när jag tog min lilla luftsup precis innan jag gick och la mig så hade dagens tidning kommit o avlämnats på busshållsplatsen. Hahaha, då lägger man sig sent!
Nä, upp nu och så blir de vaniljte :) Läste precis något aaaskul också hahahaha. Patetiskt så högt vissa människor tror om sig själv, men ganska kul o läsa om hahahaha. Emma håller med! :D  Ja shit bahia, vi har blivit avslöjade om vad vi kommer göra 24/7 nu några dagar framåt. HAHAHAHAHA.  Nä, FETT med likgiltlighet på de där va!
Hohoho - det var nog morgonens roligaste.

Nä, nu får man väl gå o fixa sig för schoool. Ska man ta höstjackan idag?

Historielektion

"Martina du borde skaffa ett nytt mellannamn. Ola-fan. du står på dig och berättar vad du tycker och faller inte för grupptryck. Starkt tjejen.
Sen skrattar du åt ALLT och då menar jag allt. det är kul med nån som piggar upp lektionerna med ett asgarv här och där! fortsätt så!"



Var tvungen o lägga in detta som Anna skrivit på bdb :D
Haha senast imorse visade jag hur torr jag är. Det var historia (typ, historiens tråkigaste ämne - hehehe). Anyway så kollade vi på en så sjuukt tråkig film om ryska revolutionen (det borde va intressant eller hur? men det är det inte! Vad är det för fel på mig?). Iallafall så helt plötsligt var det några militärer från den tiden som hoppade runt och dansade, till sån typ bonnemusik, och det var så jääävla kul så jag började ju såklart asgarva (typ den enda också) hahaha. Bara för att min klass inte har nån humor ^^

Dessutom fick jag och Louise ett litet skrattanfall på biologin också. 
Bertil: Om den ena gruppen kallas för sympatiska nerver, vad kallas den andra då?
Jag: osympatiska!  (Ironi- och viskar dock bara till Lousie)
Louise: Det tänkte jag på!! (viskar till mig)
*litet skrattanfall*
Nån annan i klassen: Parasympatiska nerver! (högt inför alla)
Bertil: Ja. Det var tur att du inte sa "osympatiska"!
*stort skrattanfall och folk glor på mig & Louise*

hahaha, det var så sjukt kul :)  (om ni inte tyckte det var roligt kan vi väl kalla det för ett had to be there-moment! :D

Experiment steg 2

Ja, nu är jag inne på dag 2 (eller ja, natt 2) med experimentet. Inatt blev det massa matte E-plugg fram till 3 o sen upp halv 7, heja mig :D Hitentills så är jag hur pigg som helst :) Får väl se hur pigg man är efter träningen ikväll, men det är ett senare problem.. i värsta fall är ju svart kaffe bara ett brygg bort haha :p

På tal om träning - träningen igår var så sjukt nice. Eller ja, var bara uppe på hästen en gång men det var SKOJJ! Tippe i galopp idag! Första gången för honom så det blev typ bara vars 2 svingar o sen av men guuud så fort han gick helt sjukt hahaha. Det var knappt så man hann med o springa brevid honom när man skulle upp :p O när vi skulle av sen skulle vi gå upp på knä o glida av, shiiit vad man flög hahaha, man ramlade när man hoppade av :D (eller ja, jag och några andra iaf ^^). Sjukt kul :)
Dessutom fick jag ögra massa kür :D:D visserligen blir det nog inte idag... men ja, de va kul så länge de varade.

Innan träningen frågade Lina förresten om jag ville ha ett par svarta lindor (4 st) till Kalif o Merlin, o visst tänkte jag så de fick ett par svarta. Sen gick jag o mockade o när jag kom tillbaka hade jag fått 4 svarta till, 4 mörkgröna, 1 mörkblå (som reserv till mina gamla mörkblåa) 4 grå/bruna o 4 blå/gröna (de blå/gröna har Godsherren vunnit som bästa häst, så dem ska vi vara rädda om :( ). Så ja, när jag åkte hem från träningen igår var det 21 lindor rikare.. haha inte illa! :)

Bajen"supportrar"

Nu när Hammarbys straff för den senaste läktarskandalen blivit känt för några dagar sen är det rätt kul att läsa alla krönikörers reaktioner i olika artiklar. Det sjukaste jag läste var nog att Hammarbys VD sa: "Straffet främjar inte arbetet för en positiv läktarkultur."
Det är väl mycket möjligt, men tror han verkligen att läktarkulturen blir bättre av att deras supportrar attackerar fotbollsspelarna med fyrverkeripjäser? Att spela fotboll är deras jobb och att hålla på och bete sig som idioter, kasta in saker på plan eller kanske tom själv försöka springa in på planen, är inte bara respektlöst som fan utan även farligt. Hur kul kan det ha varit för AIK-målvakten att få en fyverkeripjäs avfyrad mot sig? Och jag tänker ju även: tänk om det varit Sankan eller Dusan?
Nä, när supportrar beter sig på det där viset måste spelarnas säkerhet komma först.

Detta var ju knappast heller den första läktarskandalen som drabbar Hammarby i år (och de som i början av säsongen utlovade en säsong utan böter, tomma hemmamatcher eller negativa tidningsrubriker). De har fått så jäkla många varningar och böter genom åren så jag hade gärna sett att de inte bara fick spela på en folktom hemmaarena under derbyt mot Djurgården den 20 oktober, utan även resten av året.
Så kanske även bajen"supportrarna" lär sig nån gång att sånt beteende inte kan accepteras i fotbollsvärlden.

Inget fysikprov!!!

Japp, ni läste rätt! Pratade med fysikläraren idag och han tyckte inte att jag behövde göra det såhär i efterhand :)
Han menade att jag har minst 5 prov + 1 slutprov till i Fysik B så jag klarade mig utan detta. Lite synd på ett sätt eftersom att det känns jättekonstigt o inte skriva prov på 3 av 13 kapitel i B-kursen (och eftersom jag pluggat som satan, särskilt de senaste dagarna). Inatt satt jag liksom uppe till 3 (och det värsta var att jag ville inte sluta då kl 3, det var så kul o sitta där o räkna :o). Nä, jag har kommit på att jag pluggar mycket bättre nattetid, när jag är helt ifred på mitt rum och kan bara slänga mig in i böckerna.
Ändå är det mest skönt att det inte blir något prov med allt annat som jag har going on i skolan. Har en del matte och kemi-läxa som jag måste komma ikapp, på fredag är det religionsuppsats, på tisdag äre kemiprov och nästa torsdag psykologiarbetesinlämning, så ett inklämt fysikprov där nånstans emellan hade icke varit nice.

Så nä, nu kan jag tom sitta här o göra ingenting! :)  Om några timmar kommer Millan & hennes mamma och hämtar mig (sjukt snälla är dem som kör från Bara till Malmö bara för o hämta upp mig på vägen till Hyltarp).. efter träningen ska jag ta itu med matte E-läxan (ska börja med ett litet experiment nu hade jag tänkt.. ska prova o bara sova 3½ h / natt o se hur länge man orkar. Sjukt effektivt iallafall :))

Sen har man ju vatt hos tandläkaren också idag - inga hål (H). Inte så läskigt idag, Dennis och Laila är snälla :)
Fast den fina strandplanchen i taket med alla djuren var nerplockad :(

Pluggmåndag

Aa, nåt annat kan man väl knappast kalla det för.
Först i skolan hade vi 2 lektioner: kemi & matte. Jag fattade mycket lite på båda lektionerna.. ni ANAR inte hur mycket man missar på 4 dagar!! Helt galet.
Efter skolan bar det iallafall av till stadsbiblioteket med min gode vän louise och så läste jag kemin och fick gjort läxan och fattde! Phew. Matten började jag också fatta, det var bara omskrivningarna till polär form dem gjorde och det är bara till o göra om det till sinus/cosinus, så de va inte så farligt. Våra kära vänner från matte D kommer tillbaka :)
På bibbland gjorde jag och louise även vårt första utkast på vårt projektarbete, så lite fick jag allt gjort.
Därför belönade jag mig med 10 minuters datortid precis (2 minuter kvar...), bara fysikprovet kvar nu som hänger över.
Ska dock prata med fysikläraren imorgon så får vi se när provet kommer (troligtvis på torsdag, såvida jag inte får göra de på tisdag men då blir det kemiprov o sen fysikprov direkt efter... inte ideal-tisdagen). Så nä, torsdag I hope.
Ska man bara försöka hitta tid till o träna imorgon o på onsdag då bara... :s
På tal om voltige satt jag förresten o fixa lite på hemsidan igår, den kan ni ju checka in om ni vill :D : http://www.123minsida.se/orsvoltige

Nu har mina två minuter gått så nu ska jag gå o ta på mig mjukisbyxor, fixa te och sätta mig och djura fysik.
Ha så skojj alla andra -.-

-

Jaha, nu har man käkat och allt och nej - jag skulle inte ha vågat smaka fruktkompott +o(  Jaja, de man inte vet får man ta reda på, o nu vet jag att fruktkompott icke är gott. (Det rimmade ju dock).

Dessutom har jag fått plugga igenom lite mera fysik. Bara 2 avsnitt kvar på sista kapitlet nu sen måste jag göra maaassa uppgifter :( Jag orkar inte. Jag hatar fysik! Jaja, ska bli sjuuukt skönt när det är över iallafall (ska prata med fysikläraren imorgon om när jag ska få göra provet), men jag kan väl iaf räkna med att det blir en lååång dag/kväll på stadsbiblioteket imorgon. Bläh på det!

Nu ska jag gå o göra mig en stor kopp te. Egentligen är det kaffe som gäller när man har långa pluggkvällar framför sig, men efter den koffeinchocken i torsdagsnatt så håller jag mig till te ikväll. Ja, det har jag ju glömt o berätta.. Där satt man uppe till halv 3 o pluggade och när jag väl äntligen fick sova sen så hade jag druckit så mycket kaffe så jag kunde inte somna förrens halv 4. Och så skulle jag stiga upp klockan 6.. lyckat haha. Så nä, ikväll blir det te. Dock börjar jag få tillbaka lite blod i kaffeomloppet nu :)  o tur är väl det, ska jag sitta på stadsbibl. flera timmar imorgon ska jag fan ha en hel kaffetermos med mig!!
Nä, nu väntar fysikboken.
Ciao ciao

Äggröra, mums.

Så, nu har även jag varit duktig idag. Masade mig till träningen imorse, men väl där så ångrade jag mig nästan. Hade typ 0 krafter kvar sen sjuk-veckan efter att vi gjort massa explotionsövningar så kunde jag knappt andas där inne. Ingen bra luft där! Dessutom gjorde jag nåt skumt med knät när vi gjorde kür, så det gör fortfarande cpont :(  Jävla klydd med mig idag ^^  Sen fick jag ju dessutom veta att Ramati är skadad (eller har ett sår på benet, men det har väl gett en svullnad iaf), så vi var bara på Tippe. Det blev upphopp och en tåsving och avgång (allt i trav). Wiho, vilken givande träning ;)

Jaja, sen bar det av till ÖRS och lina Kalif. Han är gryymme :)  Idag sa en mamma också att jag var jätteduktig och att han gick jättebra- alltid kul o höra! :D  aa, att lina är fan det bästa för tillfället.
 
Nä, nu kom alltså mormor upp med äggröra så nu ska man kääga (hungriiiig). Sen drog hon upp nån fruktkompott till efterrätt (fråga mig inte vad det är).. ska man våga smaka?:s

Ola är söööt :*

Goder morgon.
Ännu en tidig morgon här i väntan på träning. (jag ska träna om 1½ timme.. sick!). Är så satans sliten efter sjuk-veckan o allt.. Jaja, det löser väl sig. Bara 2½ timmars träning nu, sen ska jag lina :)) och sen ska jag hem! Är väl hemma 5 cirkus.. Då blire fysiiiik -.-  bläh. Well gotta do what I gotta do.

Nu ska jag ner o käka frulle, sen packa (back to mamma efter träning).
See ya lateeer.

Goood afton!

Jaha, nu är klockan cirkus halv 2 och vad gör jag? Jo, sitter nere i köket med min kära kärnfysik!
Har druckit så mycket kaffe så min hand skakar haha :D och för ungefär en timme sen stod jag nere i köket & dansade till Markoolios EM-låt och satte på mer haha. Att hinka 5 koppar på en timme tar sig ^^
En liten promenad ute på gården har det också blivit :D var ju meningen att det skulle vara för o skingra tankarna från fysik 5 minuter, men istället gick jag där och repeterade vad partiklar sönderfaller till vid betastrålning haha.
Har dock koll på det nu: 1 neutron ---> 1 proton + 1 elektron + 1 antineutrino  (vid beta- strålning), där frigörs det energi.
1 proton ---> 1 neutron + 1 positron + 1 neutrino   (vid beta+ strålning), där det krävs energi.

Gah, behöver Sara nu för o kolla om det är rätt!! Men ja, hon är ju i Umeå så jag får väl helt enkelt springa ner själv och kolla om det är rätt! :D  (min paus är ändå slut nu... & lite mysigt är det allt och sitta vaken ensam och plugga fysik i köket :D)

Sayoooonaaaaraaa.

Fysik är djävulens påhitt

Japp, här har man precis tagit paus. Pausen kommer utökas för och kolla på Hells Kitchen-finalen (fy på mig). Därefter blir det till och fortsätta trycka in kärnfysiken!
Japp, sjuk som man varit har man ju inte pallat läsa en enda jävla sida :( eller jo, läst har jag ju gjort men har jag tagit till mig och lärt mig? Svar: nej.
Men, proven står kvar och nu har jag inte bara fysikprovet framför mig utan även ett kemiprov och ett psykologiarbete inom de närmsta 2 veckorna.. Gud vad jag hatar och missa prov.

Nä, nu kallar Elina från vardagsrummet, nu har nog finalen börjat. Dags att mova mig in till soffan, och sen till köksbordet. Tur att kannan är full (jag dricker tillochmed svart kaffe.. och ja- ni som känner mig vet att jag ALDRIG dricker svart kaffe :o).. Allt för att ta igen det jag missat dessa 4 dagar :(  gah. Det kommer bli en lååång natt...

Klassen saknar mig ^^

Haha jag har sååå roligt för tillfället :D

Martina säger:

det suger utan mig va?

cj säger:

ja, ingen att mobba louise tillsammans med ju :/



Louise (pule) säger:

fatta hur jobbigt man har det nu när han och pelle bara har en att mobba!
MARTINA JAG BEHÖVER DIG


Hahaha, stackars lille Lollo ^^  Ska bli kuuul o träffa alla igen imorgon! :D
Aj lajk maj klass!


Sista sjukdagen!

Aa, Martina börjar få abstinens. Nu är jag sååå uttråkad. Enda ljuspunkten på dagen är att kolla på Våra bästa år (en serie som förresten helt har flippat ut. Alla som var mördade är det inte, dem är bortförda på en ö där det finns en exakt kopia av deras hemstad, men nu har fler o fler "icke-dödade"-invånare i hemstaden hittat dit så nu ska dem spränga hela ön - och lämpligt nog är ön byggd på en vulkan).. Hmm...
Nä, nu saknar jag min skola, mina lektioner och min klass. Och det har inte ens gått en vecka sen jag var där sist.. haha känns som om det kommer gå bra för mig efter studenten (Y)
Nä, det ligger låååångt i framtiden :)

Nu blire lite plugg & One Three Hill där nere.. Lucas har hjärtstillestånd! :o

Sicko.

Japp, Märta är fortfarande sjuk. Har dock inte haft ont i halsen sen i söndagskväll :) bara förkyld o feber.. Alltid nåt :p
Panikar bara liite över fysikprovet som jag missade idag :/ ajja, jag borde få göra det i efterhand.. :s
Jaja, imorgon kanske jag kan gå? Visst var det skönt att vara hemma en dag (jag mådde tillräckligt dåligt i måndags för att inte kunna gå till skolan eller träna, utan o känna dåligt samvete för att jag inte pluggade eller städade eller nåt utan bara låg i soffan - men jag mådde så pass bra att jag ändå kunde njuta av att bara ligga i soffan o glo på tv hela dan).. Såna dagar kommer inte ofta så dem får man ta vara på! :)
Nu börjar jag dock bli aningens uttråkad, så imorgon eller senast fredag ska jag till skolan!

Nä, nu blev jag sådär asvarm igen så nu ska jag nog gå ner och ta en kalldusch :p
Ciao.

Staffan.

Glömde ju berätta om Staffan :o herrejissus..
Iallafall, ända sen jag var liten har vi kollat på 3 bröder (Bröderna Berggrensson) som spelar typ 60-talscovers, o dem spelade i vår kyrka varenda midsommar när jag var typ 5-10 kanske.. Sen bildade dem ett band som vi såg några gånger om året lite här o var - The young ones.  Där var Staffan gitarrist, och jag hade väärsta crushen i honom (a) (i/på/för- vad säger man?). Anyway, så när jag skulle kolla The young ones detta året på Malmöfestivalen, så var han inte där! :o

Och var hittade jag honom då? Jo, i förbandet Reckless i Lund i lördags! :o Snacka om tur, och snacka om att jag blev glad då va! :D Det var mucho mucho trevligt.

Sedan skulle sångaren presentera alla, och när han presenterat Staffan började han med: "Staffan" *klappklappklapp* "Staffan" *klappklappklapp* och ja- där hakade vi ju på titt som tätt under deras gig-tid. Särskilt när de skulle gå och tackade oss och sånt där, så började vi igen. Staffan tittar helt skumt på mig, och sen på alla som jag fått till o klappa o skrika (a), typ bara "varför jag? vad har jag gjort för speciellt?" haha jävla söt min fick han. Sen bugade han och skickade slängpuss haha. Han är för kääär :* ;)


Blogg-torka

Aa, anledningen till bloggtorkan är att jag har blivit sjuk :( (och då blir jag satans gnällig så jag tänkte bespara er det så mycket som möjligt :p)

I lördags var det iallafall Mårtenstorget, EMD och snuttputtskåningar (Flumemma, Sofie, Jénnsan, Sandra, Adina, Cecilia och Marina). När jag först dök upp så Emma bara "BALOO, DU HAR KLIPPT DIG!!!!"  haha, hela Lund måste ha hört att jag har klippt mig nu :p  Men men, att sitta där och häcka med dem vart ju lika trevligt som vanligt :) (sålänge Adina inte höll på med sina sugrörs-terror). Aja, tillslut kom ju då Erik och Mattias. Dem var faktiskt bra :) Japp, sen bar det ganska snabbt av backstage. Haha inte illa att sitta 90% av sin första EMD-konsert backstage (H)
Nä, där bak satt jag och sjöng för mig själv :)

Efter giget kom ju då Erik och Mattias bak och pratade lite med mig och Sandra. Väldigt trevliga snubbar faktiskt (och istället för "men du är äcklig" så sa Erik "ta hand om dig".. haha nästa gång ska han få en rockbjörnen-flashback av mig!).  Nepp, sen tillslut blev det att åka hem med Adina och hennes pappa som så snällt körde mig hem :)


Igår var det först upp klockan 5 och börja o gå till jobb 20 över 6. En incident på jobb som gjorde min tå blå/tjock:
Skulle flytta över Bianca (min dressyrhäst) till en tom box för jag skulle mocka hennes. Hon brukar springa över (vilket kan skada både henne själv och den som flyttar över henne), så jag höll kvar i hennes nosrygg vilket resulterade till att hon började springa runt sig själv (och mig) i stallgången, och sen stampade hon rätt på min fot! Haha det gjorde så jääkla ont så jag fick spola foten i vasken i 5 minuter haha. Jaja, sen skulle man ju träna ändå :U
Men min egen träning gick faktiskt bättre än vad det brukar (förutom att jag fick hoppa upp i skritt o glida av och landa på ena foten i galopp :p). Tyckte iaf att det gick bättre o svinga (och det påpekade Julia också faktiskt :)) Men men, detta är den 4e träningen som jag inte får göra nån kür..

Aja, sen bar det av till ÖRS för o lina Kalif, och han gick lika bra idag :o  Innan när jag hoppade in bara då och då gick han skit, men de tre senaste gångerna har han gått hur bra som helst! En helt annan häst :o Jaja, jag tackar och bockar! :U

Nu ska jag gå ner och slänga i mig lite frukost kanske.. Sen får man väl trycka lite fysik även om man är sicko :(

:D

Jaha, nu är allt på topp då va!
Nyduschad, sminkad och fixad (ska bara fixa håret), kaffe i handen och så sitter jag och flabbar åt mig själv när jag sjunger med i I will survive - Cray Frog.  Haha snacka om lättroad ^^
Har både fått lite pengar av pappa idag (för att jag skulle till lund :)) och hittat 40 kr i ett par byxor haha. Och snart sticker jag till älskade Luuuund.

Alltså, mobilproblemet har dessutom löst sig. Tydligen har jag någon fond, med pengar till när jag ska plugga på universitet, flytta hemifrån eller åka som au pair eller liknande. Därifrån ska jag låna typ 2000 kr till den nya mobilen och betala tillbaka typ 500 kr i månaden i 5 månader så är allt tillbaka igen! (ink. räntor som stiger och höjer- ska räkna mer på det).

Därav är det alltså nästan säkert att jag ska köpa en ny mobil, kanske en sånhär:


Myskväll

Igår tog jag itu med packningen, tvätten, rummet och kaninburen och sen kände jag mig vääldigt duktig haha ;)
Istället för o belöna mig med 70%choklad/mangosorbé blev det en riktigt myskväll.
Jag slog upp ett varmt bad, tvättade av smink, peelade ansiktet, hällde ner lite vanilj-badsalt, kletade på jordgubbsansiktskräm, satte på Westlife's Lovealbum och sen blev det ett långt bad med tända ljus på badkanten, gurkor på ögonen och hela kitet.

Hade inte gurkorna vägrat ligga stilla och trillat ner i vattnet, huvudhandduken inte följt efter och skivan inte börjat hacka (så sista refrängen i All out of love blev i technoversion) så hade det varit perfekt!
Där låg man, avslappnad till max och så hakar skivan upp sig, nästan lite komiskt faktiskt.. Well, that's my lifestory.

Sen har man ju jubbat också idag och hälsat på Stina och hennes häst Sigge som var ute på ÖRS och tävlade (dem kom 2a :)) och sen har man duschat osv. Nu ska jag kolla upp tåg, för snart ska jag till LUUUUND! :D

PMS?

Nu är jag tröööött. Jag har så jäkla mycket o göra som jag bara vill ha överstökat så jag kan lägga mig i badet med ansiktsmasken och gurkbitarna på och sen gå ner o äta mangosorbe och 70% choklad och göra min jävla fysik!

Men innan det måste jag städa kaninburen, städa mitt rum, packa upp och lägga in massa kläder.. och så HAR jag inte ens nån mangosorbe eller 70%choklad!! Gud vilka i-landsproblem jag har men ack, så irriterande! :P

Nä, nu ska jag följa Louise's råd och sätta på Olaaa :)  *sakna massa btw!*
Sen kanske man helt enkelt skulle ta tag i kvällens dagordning?



En liten egobild som visar hur jag ser ut när jag inte är så jävla gnällig ^^


Back on track.

Tjoho.
Nu ska jag försöka bli lite mer on track igen med bloggandet alltså.
Fredagkväll igen och vad har helgen att bjuda på?

Fredagkväll: Städa till kaninen/marsvinen, städa rummet & packa upp, plugga fysik och kemi.

Lördag:
-
Jobba 07.00-10.30
- Kolla när Stina hopptävlar på ÖRS
- Sköta
- Träna 14-16
- Kaaanske (:'() Lund med skåningarna (måste kanske hoppa över det och spara lite pengar till den 11 okt o nu tydligen- en ny mobil)
- Plugga fysik

Söndag:
- Jobba 07.00-10.30
- Träna 11-13
- Lina Lag 3 14-16
- Plugga fysik

Rolig helg va? -.-
Någon som vill byta?

och jag VILL till Lund!!!

Sagan om Sven-Inge!

Det var en gång en 17-årig tjej som heter Martina, som har en tjock katt som heter Trassel. Trassel äter allt som kommer i hennes väg, och tyvärr däribland Martinas mobilladdare. Eftersom att Martina inte lyckades hitta en ny, likadan laddare att köpa (och hon faktiskt ändå ville ha en ny) så började hon leta efter en ny mobil. Efter cirka 2 månader hittade hon en som hon tyckte om och köpte den. Hon döpte honom till Sven-Inge.
Redan från början hade Martina ett väldans klydd med den, den hängde sig och ville inte alls som hon ibland. Därför lämnade hon in Sven-Inge på sjukhus för en månad sen.
Efter massa klydd med OnOff (och efter att ha svurit ett antal gånger på att aldrig mer handla någonting därifrån) fick hon ringa dit för 4 gången och skälla lite. Då fick hon till slut veta kostnadsförslaget..: 1729 kr (för att vara exakt!)
Så nu tvekar Martina igen. Ska hon betala 1729 kr, få tillbaka Sven-Inge lagad, men med risk för att den börjar klydda igen - eller ska hon ge sig ut på en ny, lång mobiljakt och skrota sin käre vän Sven-Inge?

Krönika.

Jag har fått ytterligare lite panik.
Imorgonbitti ska vi skriva en krönika på svenskan, och jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om..

Om det är någon som har nåt bra förslag får ni gärna säga till.

Lukas!

Hade tänkt blogga idag, men att få veta att en i området avlivade min katt för 2-3 veckor sen för han blev så illa skadad av att antingen blivit påkörd eller attackerad av en hund/räv, medans jag inte fått veta nåt förrens nu eftersom att en dum jävel glömde säga till mig att denna granne ringt på hos mig strax innan hon åkte iväg med Lukas (och inte ens kunde ge henne mitt mobilnummer!!) - och sedan nu dessutom ha mage och påstå att han inte ens var min katt för att han "bara" bodde inne hos mig på vinterhalvåret och var utekatt under sommarhalvåret.
Det främjar inte blogghumöret direkt..

Jag är så jävla besviken på denna någon också- och jag vet att du läser!
 Trodde att du brydde dig liite mer.


Måndag

Måndag igen då, och även ny månad, ny vecka och ny inställning.
Glömde ju nämna att Nina också kom förbi stallet igår och så fick jag Kalifs pass och hennes nycklar (som går till alla dörrar i hela stallet :)). Dessutom står man ju numera som hästansvarig på ÖRS för våra voltigehästar, så händer det något nu så ringer dem mig :o - samt så blev man huvudansvarig för voltigens hemsida haha. Jag börjar bli skraj av allt nyvunnet ansvar :p

Jaja, måndagen var häärlig :) Första matte E-lektionen idag med Per (han är bäst :D), och det var så skoj! Nu är det nästan hela vår klass + 6 st från vår parallellklass som går i vår matte-grupp och Per bara "ja, ni som jag inte har haft innan kommer få det tufft..." och dem 6 bara glodde helt så :S. O Per bara "det här är en fyra, det här är ett u och det här är ett n" och så ritade han 3 identiska krumelurer på tavlan. Vår klass dog av skratt haha (det var ju exakt det han sa till oss när vi skulle ha vår första mattelektion med honom - Matte B). Så jävla kul :)
Sen blev det iallafall fysikredovisning tillsammans med Lousie, och det var ju powerpoint och grejer ^^ rätt skojj ändå.

Efter skolan vid 2 gick jag & Louise och handla en macka och kaffe och sen satt vi utanför skolan o gjorde lite kemi och matte och skojjade lite (vi sjöng massa jullåtar haha). Inte förrens 6 gick vi därifrån (vilket kändes liiite nördigt), och liksom- när vaktmästarna kollar sådär skumt på en, då är det nog dags att gå! :U
Jaja, mitt inne i mitt plugg-flow var jag så jag tog ju och läste nästan hela religionsläxan på bussen hem.
Nu ska jag ta med mig boken in på toa och läsa resten i badet! :)

Voltigesöndag

Gårdagen blev ännu längre än vad jag förutsåg (var inte hemma förrens typ 7), och mycket bättre. Det var faktiskt en riktigt flow-dag.
Först träning 10-halv 1 som faktiskt gick bättre än vad det gjort innan! Blev både galopp på Ramati (shit vad stor skillnad det är mellan och stå i rätt och i fel varv i galopp :p) och skritt o trav på Tippe. Japp, ni läste rätt - TRAV! Snacka om att upphopp i fel varv, i trav är svårt hahah. Jaja, det gick det med :)

Efteråt bar det av till ÖRS för styrelsemöte. Klockan 2 var det dags och då blev det lining till lag 3 och Kalif gick fantastiskt!
Kalif som innan har varit hur seg som helst (delvis på grund av ålder dock, men knappast bara) och har knappt galopperat. Idag fick jag lite coaching och tips från Julia (min tränare) och fy fan så bra han gick- genom hela träningen!!
Att lina är fan en konst, men fy satan så härligt det är när hästarna går som Kalif gjorde igår! :)  (Behöver jag ens nämna att Kalif efteråt fick rulla sig, blev borstad och badad och fick massa klappar och morötter?)

När jag sen dessutom gått en liten runda med Kalif så han fick torka, så var det dags för mig, Ebba, Annica och lag 3 och städa voltigerummet. Precis ALLTING åkte ut och allting sorterades, rullades och packades. Där var fullt av damm och udda lindor, gamla voltigeoveraller och dräkter, överdrag och allt. Hur mycket som helst! När golvet sen torkat skickades jag och Ebba in i voltigerummet och så fick vi stå där inne och dirigera var folk skulle ställa sakerna haha. Snacka om roligt! :) Men men, det är ju faktiskt vi som kommer va där mest så det är väl rätt bra om vi hittar var alla saker e :p
Och så fick jag 2 skåp också till mina hästar! :) 1 till Kalif och ett till Merlin/Jacques.

Detta ska bli så jävla kul :)

RSS 2.0