Morgonstund blablabla..

Jaha, så varför sitter man här när klockan är sådär cirkus 08.15 en söndagmorgon? Jo, denna dagen, denna sorgen.
Har massa jag måste packa och om en timme nästan bär det av till träningen för den enormt tidiga morgonträningen.
Sedan blir det möte på ÖRS och sen lina Kalif. Det blir en mycket lång voltigedag med andra ord.. - är nog inte hemma före 5 :/  men men, sånt är livet för en voltigör/linförare.

Nu blir det packning! Ta hand om er everybody.

Siz<3

Hejsan hoppsan.
Så var det väl dags och slänga iväg ett inlägg till.

Gårdagskvällen (är det ett ord? Om inte, så är det det nu!) var lika trevlig som alla träffar brukar vara med detta underbara klassgäng. Dock avslutades kvällen men den drygaste filmen jag nånsin sett. Inte lika trevligt.
Efter den 2 timmar långa filmen hade jag bara fått se en massa gatubarn som sköt andra gatubarn. Ingen vidare handling ens med andra ord. Filmen hette "Guds stad" tror jag.. Se inte den! Jag lovar - det är 2 timmar du kan spendera på något MYCKET bättre.
Men i det stora hela var det som sagt en mycket rolig kväll, men det var inte härligt att klockan 1 sitta ute i Limhamn och bara "Om 6 timmar ska jag stiga upp...". Därför tänkte jag precis bege mig till bussen då, när Stina så snällt erbjöd sig o köra mig hem - vilket hon också gjorde. Himla bra med vänner med körkort.. ;)

Idag var det alltså först cafeterian med CK (mer känd som Nattis). Mycket flumm, spillt saft/kaffe/tomater - you name it.. vi spillde det! Världens snyggaste prislista hade vi också förövrigt.
Vid halv 2 kom smala, snärta Stefan och hämtade oss (internt) och körde oss till träningen.
Mycket jobbig träning (på alla aspekter som finns!) och min rygg är enooormt död nu på grund av alla spänningsövningar.
Därför åkte jag hem och stannade här. Skulle egentligen städat mitt rum, packat och åkt hem till mamma - men eftersom jag precis kunde ta mig till badkaret och sedan från badkaret till sängen och förhäxadboxarna så beslöt jag mig för och stanna här - ensam hemma med Elina och allt. Nu får jag visserligen stiga upp i gryningen imorgon och packa innan jag måste bege mig till träningen i bushen 10,00 imorgon (hur jag nu ska kunna träna..) - men den dagen, den sorgen.

När jag förresten legat i sängen och glott några avsnitt kom Elina in med wienerbröd och kaffe (med en skvätt mjölk) - just the way I want it! :)  Och nu ska vi se om vi kan enas om nån film och se haha.
Hörs imorgon allihopa..



Jag & siz, på väg till grannfrun's student i somras

Optimism (som kommer räcka till imorgon)

För er som bryr er så har jag svalt mobil- och-ola-kommer-inte-till-Lund-besvikelsen.
Man tar en dusch, fixar håret (Föna, platta, hårspraya, vaxa, kamma - jävla bry o ha lugg! ^^) o så sätter man på FEEEELGOOOD och så mår man såå bra igen! :)

Nu är ju frågan bara när man ska träffa få träffa skåningarna igen.. :/
Men först blir det klassmys!


....

Jaha vad ska man skriva? Är fortfarande sjukt sur haha. Hatar min nuvarande OC-mobil och hatar att inte kunna fota/filma eller nåt med den. Hatar att inte ha comviq, att inte kunna lyssna på musik på bussen/när man tränar osv osv.
Hatar att inte ha min mobil helt enkelt.

Jaja, ingen idé att gråta över spilld mjölk. Nu är jag bara väldigt angelägen till och få kostnadsförslaget på tisdag/onsdag. Tur att man precis fått lön då väl.. 8)

Iallafall, har precis gått upp till Lindänge centrum med Elina. Hon köpte en pizza och en läsk, jag köpte en Ramlösa (guava och lime) och mango haha. Mango is the best! :)
Nu får man nog ta och fixa sig lite. Duschen kallar o sen bär det av hem till Emil. (Måste tom platta håret!! :o Iallafall om jag vill få till den där stylade frisyren som My fixade idag :))
So long!


skit!

Japp, nu har man vatt o klippt sig o allt o bild o sånt kommer sen för nu blev jag sååå depp!!:(
Hade sett jättemycket framemot att min älskade mobil var beräknad o vara klar på lagningen idag (jag vet, jag är löjligt beroende o förälskad i min mobil men jag kan inte hjälpa det - den är verkligen min dyrbaraste ägodel!). Så efter klippningen cyklade jag till OnOff och skulle hämta ut den:

- Har du inte fått kostnadsförslaget?
- Eh, va?!
- Ja, det skulle komma hem till dig idag, men då kommer det nog inte förrens på tisdag eller onsdag.
- Jaha, vad innebär det då? Är mobilen inte färdig?
- Nä, garantin gäller inte så de har inte gjort något förrens du har fått och accepterat kostnadsförslaget.

Så inte nog med att garantin av någon anledning inte gäller (undrar hur dyrt detta blir..), det har dessutom tagit dem 3 jävla veckor och skicka ut ett jävla brev?! Nu kommer jag inte få det förrens tisdag/onsdag, sen ska jag bekräfta det (genom o ringa dit antar jag) och sen kan dem börja laga honom.
Fatta hur lång tid detta kommer ta!!! Aaarh, jag vill ha min mobil nu! :( 
För tillfället är det väääldigt synd om mig!! :( (bara lite ironiskt :()


OCH, nu ska inte Ola till Lund längre den 6e!! :((

Frisyr?

Så, då har man varit i skolan igen. Snacka om att det var skumt o åka till skolan halv 2 i eftermiddags :p
Ah well, det var ju för en jätteintressant psykologilektion :)
Snart är man dessutom ensam hemma så då ska man knalla ner till soffan och pluggelugga.

Morgondagens planer:
- Historielektion 10-11, sen slutar jag! :D Vill någon därför luncha i stan efter 11 så säg bara till :) (fast det är väl ingen som har slutat då antar jag..)
- Klippning 13.30
- Förmodligen hämta ut mobilen efter det!!

Så, till bilden. Beklagar att huvudet är så litet men porträtt-bilderna på Alyssa i denna frisyren går av någon anledning inte och ladda upp. Är inte helt säker på att jag vågar klippa mig såhär men såvida min frisör inte avråder mig från det ska jag nog prova (:  Vad tycks?



Vardagssysslor

God lunch allihopa!

Idag har varit en ganska intressant dag (eller inte). Först redovisning på svenskan med Tuva, "Axel" och "Marcelo". Vi skulle vatt alla 4 men Axel & Marre stood us up så där fick jag och Tuva stå där framme och improvisera fram halva redovisningen (samt sjunga en av Bellmans visor). De ska få stryk imorgon -.-
Jaja, improvisation är vår vän!

Därefter skulle vi ha rast mellan 10 och halv 3 så jag tänkte vara effektiv och göra något vettigt av den tiden.
Därför åkte jag till banken och satte in den nya lönen på kontot och sen vidare till Söderkulla och Willys och handla till cafeterian på lördag. När jag stod där vid kassan småläste jag på tidningsomslagen och på nya Cosmo läste jag både "Nystart! I höst kan ingenting stoppa dig från att få livet du drömmer om" och "Stövlarna och väskorna som sätter din höststil" och jag var såld! :)
Därefter blev det bussen till Lindängen och så gick jag in på Lindängecentrum och tog ut pengar. Där såg jag ett typiskt "lindängeskolegäng" sitta och hänga (som jag också gjorde i högstadiet) och så kom jag där gående med matkassar och hade varit på banken och storhandlat. Värsta nostalgitrippen haha. Det var längesen jag kände mig så gammal.
Men jag har det fortfarande jättebra skolmässigt och hur knasigt det än må låta så var det skitkul idag! Inte för att springa ärenden på banken och storhandla på Willys låter så jättekul, men det är faktiskt det av någon anledning. Det är väl hela "klara sig själv"-grejen.

Nä, nu ska jag ner och göra iordning dagens lunch - fruktsallad! Eller ja, fruktsallad o fruktsallad - ett äpple och en banan.. Men om man skär det i bitar och äter det med en gaffel borde det väl räknas som en fruktsallad? :)



BLÄH

Japp, det kan väl sammanfatta detta icke-sunshiniga blogginlägg.
Kort och gott kan man väl bara säga att jag är så sjuukt arg på mig själv för tillfället. En chans liksom.. aarh!
O så bekräftar någon viktig precis vad jag tycker medans jag hoppades att läget inte var så, men tydligen och det är såå sjukt så ni anar inte. Men, a change will be genomförd! På riktigt! Fy satan ...

Nej, detta makar väl inte sence direkt men nu är det officiellt iallafall.
 Nu väntar sängen och min nalle!!

Träning

Jopp, så har man fått fixat busskort o allt.. vilken frihet! Inom de närmsta 30 dagarna kan jag åka var jag vill (inom malmö ;)) och när jag vill, helt gratis! :U
1 oktober blev det handledarutbildning dessutom (lite senare än vad jag hoppades få men så går de ju när man ringer o inte kommer fram!)
Sen var det träning i bushen.
Skulle vatt både galopp på Highlander och skritt på Tippe (Regents helbror som vi numera tränar in så smått). Dock visade det sig under uppvärmningen av Higge att han var halt :(  så det blev inget med det utan istället blev det bara skritt på Tippe. (Fortfarande ingen kür för min del - jag börjar bli orolig!). Men men jag ser framemot Frankrike i mars!!! :) (äntligen ska jag få skaffa pass och lämna Sverige/Danmark. Att det sen blir för en CVI-tävling i Frankrike med voltigen är ju bara bonus :D)

Nu blir det en varm dusch för mig (jag känner hur musklerna i min rygg bryter ner sig själv!) och sen ska jag slänga mig i soffan med dagens läxor!

Tidsfördriv.

Jopp, här sitter man och väntar på att klockan ska gå. Ska fixa busskort om en stund (yay!) och därefter kommer det och bära av till trafikskolan, eftersom dem jävlarna (ursäkta språket) aldrig svarar i telefon även fast man sitter flera timmar i telefonkö så får man väl knalla in där för o anmäla sig till den (enligt mig) totalt onödiga handledarkursen.
Måste ju komma igång på allvar med min körning nu, vill ju helst ha körkort innan jag är 25. Hitentills har man ju bara kört några gånger på samma stora, tomma, trista parkeringsplats (kommer dock hålla mig till den parkeringsplatsen många gånger till innan jag vågar mig ut på gatan). När väl den tiden är kommen kommer det bli en tom, öde landsväg mitt i natten. (Att min enda tanke efter första gången bakom ratten var "jag kommer aldrig ta körkort" är ju knappast nått gott omen).
Men men, det ordnar sig väl det med på ett eller annat sätt.

Gokväll gokväll

Så har denna dagen också lunkat på (inte helt utan ansträngning men vad fan).  Vad är livet utan en utmaning då och då?
Men men, ganska lugn dag i skolan. Började 11.20 (så nej, jag steg inte alls upp 6 som jag först skrev att jag skulle, det blev snarare 3 timmar senare :)). Första matte E-lektionen. Verkar faktiskt sjukt kul. Vi har tex börjat med komplexa tal och vi ska lära oss o hitta tal som egentligen inte finns. Eller jo, dem finns men vi har inte kunnat hitta dem innan eftersom att då har vi bara räknat med reella tal (tal som ligger på tallinjen). Nu ska vi istället lära oss o hitta tal utanför tallinjen (tal längs den imaginära axeln) genom att tex ta roten ur ett minustal. Spännande va?:D
Det är dock jävligt lätt, även om man måste tänka lite haha.

Fysiklektion (nu ska vi börja med kärnkraftsverksarbete med Louise) sen och sen hem! Lagom lång dag :)
MFF spelade match också mot TFF - slutade 1-1, Helt okej?

Nä, nu ska inte jag svamla mer.
Blir sängen & ett Förhäxad-avsnitt nu. Imorgon ska man ju ha psykologilektion och "babbla mer om alla mina sjukdomar" som CJ så snällt uttryckte det! :U
Puss och godnatt!




Sista bilden från i lördags på mig, Stina & Sofia :)


Blöh.

Skitdag -.-
Idag har det varit linande & träning och inget av det gick bra! Ljusglimten var väl att Annie inte släppte min sida under den första voltige-timmen. Vet inte hur många kramar jag fick av henne, så jävla söt! :)
Efter det var det som sagt egen träning. Nu verkar det vara säkert hur det blir. Åh, vad jag hatar när jag har rätt! Blöh!

Nu ska jag ta ett bad och sen lägga mig i sängen med förhäxad (och jag VÄGRAR stiga upp förrens 06,00 imorgon!)


Några bilder från igår:



Jag, Tuva & Gurk-Ola





Martina goes flum




Stina & Hosten själv

(fler bilder kommer säkert)

Lördagkväll

Nu ska jag ta och berätta lite om min gårkväll :) läs eller skit i det haha! :D

Det började med ett varv upp om mamma och hämta lite saker, där jag stötte på mormor i hissen som öööverröste mig med komplimanger som vanligt 8). Alltid trevligt! :D

- Kommer det några pååågar ikväll?
- Em, det är till exempel en kille som har festen så ja, jo, en del kommer nog..
- E där nån du är förtjuuust i?

Haha riktigt härlig, skånsk gammal tant är hon :)
När hon sen rättat till mina kläder som vanligt begav jag mig till Limhamn och mötte upp Tuva, Anna V och Louise.
Först blev det handling och sen hem till Louise och fixa vår snygge gurka till CJ (som jag döpte till Ola såklart ;))
Det blev en gurka i en kruka med massa godis. Ola var dock myyycket pimpad med vattenpipa i munnen, hatt på huvet och fjäder i hatten. En del flum (tex tog jag en dusch haha *internt*) sen blev det dags och sticka och möta upp Per och Filippa på centralen och sen vidare till CJ.

Kvällen där kan man väl kortfattat kalla för galen. Någon fick spendera 50 % av tiden där inne på toaletten (inte med trevliga sysslor) och en annan någon stod uppe på en stol i köket och skrek att hon var den nya Martin Luther King. (Och att Schmitt skulle ta det dubbla av allt jag tog taggade mig liite ^^).
Helt enkelt galet, men oj så skoj! :)
Vid 2 bar det dock av hemåt tillsammans med Susanne och så var man väl hemma vid 3 och tog lite nattamaud i form av rostad macka och vatten (a)

Nu måste jag byta om till träningskläder och bege mig till ÖRS. Nu ska jag äntligen få lina igen! :D
(Bilder från kvällen kommer)


Inflyttningsfest

Ikväll är det alltså inflyttningfest hos CJ på ribban. Innan dess ska man träffa Tuva, Louise, Anna V och kanske Filippa(?) och fixa lite stuff, trevligt värre! :)

Innan idag har man bara varit i stallet. Satt och chillade i cafeterian först en bra stund med Rebecka, Adam, My och så lite annat folk som kom och gick. Dessutom blev man ju smsbombad av Helena och Jocke. Tillslut hade jag fått nästan 100 sms på en timme, haha.

Nåja, nu ska jag vara hos Louise om lite mer än 2 timmar, så nu får man nog skynda på. Vet inte ens vad jag ska ha på mig än! Jaja, vi börjar med duschen och så tar vi det därifrån. Det brukar ju lösa sig! :)

Permanent träningsvärk

Gokväll gokväll!
Det får väl bli ett litet snabbt inlägg medans man ändå sitter här och planerar lite inför imorgon med Helena!
Tänkte gnälla lite över min träningsvärk :U haha, den kulminerade söndag/måndag eftersom att vi hade träning både lördag och söndag. Vila måndag och sen var det dags för träning både igår (tisdag) och idag igen. Känns som om man kommer ha permanent träningsvärk till jullovet. Nåja, kanske inte riktigt men nästan ^^

Imorgon ska bli en lugn o skön dag. Börjar 9 och har svenska, 2½ timmars håltimme, fysiklabb och psykologi. Slutar visserligen ganska sent 15.40 men efteråt ska jag bara träffa Helena och kolla film (vi funderade först på stan men om man lyssnar på min rygg och mage så låter film bättre!). Däremot blir det ju såklart malmöfestival på fredagkväll :)
Sen träning igen på lördag 2-4 (ska bli jätteskönt faktiskt med 2 dagars vila nu), inflyttningsfest hos CJ på kvällen, och sen ska man äntligen börja lina igen på söndag 12-2 och sen träna själv halv 3- halv 5.
Lite nervöst nu när man ska börja lina nytt lag o ny häst och allt.. 2 mannakür i galopp dvs, om något händer och någon trillar av kan det mycket väl vara mitt fel..

Aja, jag älskar att lina (jag älskade o vara tränare också men detta med o va linförare är nog faktiskt min grej!) och det kommer gå prima. Ser framemot att få börja lina Merlin också såfort Julia o Lina tränat in honom (alldeles ny häst).
Nu kallar sängen och förhäxad.

Skolstart 2008!

Vilka dagar det har varit! Lördagen var dock favorit! Men guud vilken träningsvärk det gav (som inte precis försvann av att man tränade i söndags också).

Anyway, igår var det skolstart. Rektorn pratade dock bara snabbt litegrann i aulan och sen skulle han kalla upp klasserna så vi skulle gå iväg till våra salar. "Så, då börjar vi med naturklasserna... Nv3a! Bertil står och väntar på er i dörren" och så gick vi haha.

Idag har det dock varit den riktiga starten med lektioner och allt. Efter massa letandes lyckades jag, Jennifer, CJ och Lao tillslut hitta rätt imorse till vår första psykologilektion. (Pappret var pyttelitet o de va olika grupper o massa skit så vi sprang runt till hur många salar som helst medans jag gick runt där "såhär ska det va i ettan, inte i trean!!").
Detta är på tal om det läsårets absolut roligaste vecka. No offence ettor, men inget klår att se er springa runt som yra höns i korridoren. Eller jo, kanske att se er sitta i matsalen och det enda som hörs från ert bord är "Så.. vilken skola kommer du ifrån?" eller "När går vi in?". Eller att se er stå knäpptysta utanför er sal och stirra ner i marken ända tills läraren kommer och bryter den obekväma tystnaden.
Oslagbart! :)

Iallafall, psykologin verkar superkul (förutom att min lärare varit en fågel i sitt förra liv - jag lovar!).
Lugn repetitionskemilektion, följd av fysik och sedan den första religionslektionen (där vi bara lärde känna vår nya lärare) och till sist biologilektion där vi bara ritade upp en djurcell och en växtcell på tavlan (en organell var). Och så fick vi gå 50 minuter tidigare, haha snacka om chillektion! :)
Jag är fortfarande nyfiken på psykologin, religionen och även historian o svenska c'n som vi ska börja med nu. Helt spänd också på hur lärarna är (inte träffat historie- eller svenskaläraren än ju). Töntigt kanske?
Jaja, detta ska bli mitt bästa år på Borgar! :)

Chloe

Sad thing to say, men nu har jag sett bästa vän för sista gången iår. Förmodligen på ett helt år.
This feels shitty! (to say the least). Det lär väl aldrig kännas okej den där sista kvällen hon är här, men vi har ju trots allt haft typ 13 såna kvällar nu. Men men, det är värt det. Så kul som jag hade idag måste jag (återigen) säga att jag inte har haft på länge. I love you and miss you already, fuckface :*

Story of our lives.

Smuts smuts

Idag var det först skötarridning. Blev jätteglad när jag fick veta att jag fick Poison! :D Ni anar inte så härligt det var och sitta på honom igen, och hur hemskt det var och inte veta när jag kommer få sitta där nästa gång.
Men men, "seice the day" (eller hur de stavas ^^), så jag bara njöt av uteritten.
Hade ganska roligt där med Nathalie o co. där bak dessutom :)

Efter ridturen blev det bad för Poison (och även för mig med tanke på hur blöt jag blev!). Han var skitig och manen/svansen var sliten. Det blev en ordentlig genomgång med slang och shampoo men tillslut var han ren (manen var helt fantastisk!!), hovarna såg lite bättre ut (hovslagaren ska dessutom ta en titt på dem idag eller imorgon och fixa till dem ytterligare) och han luktade alldeles underbart! :)

Därefter cyklade jag hem, tog av mig alla blöta kläder, tog en varm dusch och fixade till mig lite. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg mellan varven. Tror jag ska börja plocka fram lite kläder (ska åka in till stan och träffa sonja om någon timme).
Tror det får bli jeans, svart linne, svart kofta, röd väska & svarta pumps idag.. Vad tycks? :)

Dumma mage

Nu har jag suttit här aaalldels för länge och dividerat. Tillslut kom man till ett läge då det känns som att man pratar med en vägg.
Under tiden har jag tillslut fått veta nackdelen med att umgås med några man tycker särskilt mycket om.
Men men, även solen har sina fläckar och efter att ha suttit här hur länge som helst har jag fortfarande inte fått svar på den enda enkla frågan jag ställt redan från början. Drar man alla över en kam, och väljer att se mig som en del av ett paket istället för en individ kan ju inte det vara mitt problem eller hur?! Folk som dömer mig för vad andra gör är ändå inget folk som jag vill ha och göra med.

Nu ska jag strunta i vilket, bita i det sura äpplet och svälja förlusten - after all, it's what I do best.
Nu kallar mjukisbyxor, en kopp kaffe, lite vindruvor, sängen & förhäxad-dvd'n.
Denna dan ska bli bra igen :)

2 riktigt bra dagar!

Jag vill inte verka ytlig, men nåt som gör en riktigt glad är väl ändå shopping? Funkar alltid på mig iallafall! (:
Igår var man i stan i många timmar med C, och så roligt som jag hade med henne - så roligt har jag inte haft på länge.
Gud vad jag hatar det faktum att hon bor typ hur många mil som helst från Malmö :( (och nej, då menar jag inte bara typ norra Sverige..).
Anyway, igår hittade jag en grå, ganska lång tröja och ett svart linne (basplagg helt enkelt, men jag älskar dem!). Dessutom hittade jag en fin, vit, lång plånbok på H&M faktiskt.

Kvällen sedan spenderades hos C, och ingen kan förstå hur galen den tjejen är - helt sjukt alltså! (:

Denna dagen började med ett samtal från Elina som varit på ultraljud. Jag ska få en liten systerson!! :D (Och nu gör jag mitt yttersta för att den ska få heta Ola i andranamn haha).
Senare blev det fixpix och sen vidare till banken där jag träffade Elina & Kristina och så blev det klydd som alltid- men det löste sig till sist så jag kunde hämta ut min lön.
Då blev det fika på EH där Kristina snart upptäckte Ola Ström (mer känd som Ullabella) som satt med sin laptop tvärs över rummet. Jag & Elina försökte trissa henne till att gå fram och hälsa och helt plötsligt så flyger hon upp ur stolen och går fram till honom.
Det enda jag hör är "Hallåe!" och så sträcker hon upp handen i en hälsande gest, och sen står de där och snackar ett par minuter. Haha, helt galet var det.

Efter det fick jag äntligen gå o hämta ut kläderna jag lagt undan. Inom loppet av 10 minuter hade jag inhandlat en svart höst/vinterjacka och en röd lackväska på H&M, en svart stickad (supermysig!!) kofta på Veromoda och Förhäxad säsong 1-8 på Åhlens. Riiiktigt härlig känsla det dära! ;)
Nu har jag dock fått lite dåligt samvete haha. Men men, har fortfarande en del kvar- och snart kommer nästa del av lönen och den ska spaaaras! :)
(Nu får man ju även börja titta runt på lite blåa kläder till min systerson också!)

(Bilder på dagens inköp kommer).

Couple of days

Glömde ju nämna det viktigaste i föregående inlägg!
På lunchen i fredags fick jag pratat med Adde (chefen) lite. Hon sa att om jag ville komma tillbaka där nästa sommar var det bara o säga till. Svaret till henne blev "då säger jag till nu!" och hokus pokus så hade jag fixat så att jag får komma tillbaka nästa sommar!! :) Det enda jag behöver göra är att ringa upp Adde i mars-april och bekräfta att jag fortfarande vill jobba där nästa sommar också och så är platsen min! Och jag får själv välja vilken period! :) 
Hade väl egentligen hoppats på ett icke-ung-i-sommarjobb nästa år men va fan, hellre ett jobb jag trivs med! :)

På kvällen sedan bar det förretsen av till Åkarp, där det var hejdåkalas för Sara! Trevlig kväll (som alla andra kvällar med laget) med mat, lyft och singstar! :)

Igår (lördag) träffade jag Sonja. Först var det ett helsike och hitta dit (ganska rolig historia).
Jag missade 33an med några minuter, och fick vänta i 25 minuter på nästa (mindre kul). Tog sedan 33an till Videdal, där jag skulle byta till 6an. Så fort jag hoppar av 33an ser jag 6an köra förbi (antagligen hade ingen på 6an tryckt att dem skulle av så den stannade inte).
Busschauffören på 33an måste ha märkt min uppgivenhet för han öppnar framdörren igen o bara "skulle du med 6an??" jag bara "jaa!!" o han bara "hoppa in! Vi försöker köra ikapp den!"
Det var värsta streetraceingen, men skojj vare! Trodde aldrig vi skulle hinna ikapp 6an för den var så långt fram men jo, det gjorde vi. Han stannade precis bakom den, öppnade framdörren igen och bara "spring, spring!!" - och det gjorde jag.
Hann precis på 6an! Tyvärr blev jag så caught in the moment att jag inte kom på förrens 10 minuter senare att busslinjerna faktiskt går åt 2 håll! När jag då såg att vi var på värnhem började jag ana... Frågade busschauffören och mycket riktigt, jag hade jagat 6an på fel håll! Så det var bara till och hoppa av och vänta på den andra 6an - som skulle ta mig på rätt håll!

Tillslut kom jag iallafall fram, träffade Sonja och så gick vi och storhandla på ICA Maxi (paj, läsk, godis, pastaskruvar och mangosorbe). Värsta krängkväll men gud var gott det var!:) Sorbe som inte riktigt är min grej men den här var fantastiskt god! Rekommenderar jag verkligen.
Till detta hade vi iallafall Förhäxadmaraton (förhäxadnördar som vi är). Mycket myyys! :) (Sonja bor förretsen i ett slott haha).

Nä, nu ska jag gå o lägga magen och mig själv & glo på förhäxad.
Natti natti.



Mitt underbara sommarjobb

Först har det varit jobbslut. Riktigt riktigt tråkigt var det. Men, först på dagen kämpade Sara för att få med mig på en förlossning innan jag skulle sluta. Tillslut kommer Åsa och berättar att när 5an ringer ska jag springa dit, för då ska där bli barn! :p
5an ringer, jag springer (oj de rimma ^^) o får va med på förlossningen :) (med zlatans barnmorska Laila *skrytskryt*).
Kan inte riktigt beskriva det men det var riktigt häftigt, det var så man fick tårar i ögonen. Och så helt plötsligt vänder sig Laila om och bara "och där står du i hörnet och gråter!" Hahah, tack typ. Men de va grymt roligt :)

Personalen fick muffinsen tillslut (eftersom mobilen har pajat kommer tyvärr inte den där utlovade bilden men jag kan lova- dem var b-e-a-utifuuul :)). De var minst sagt uppskattade! :D
9an försvann denna dagen också (pappan där var gryyymt rolig. Det började fredagen innan med att han skrämde mig som fan så jag hoppade 5 meter upp när jag stod i köket - och han sa bara hej. Efter det har han retat mig varje gång vi setts, och knackat riktigt hårt på dörren så jag skulle va med när han kom haha).

Tillslut blev klockan 4 och jag var tvungen och säga hejdå till alla :( Alla var sjukt gulliga, hälsade mig lycka till och gav mig kramar i massor. Fick även ett vitt prydnadshjärta, presentkort på SF bio och ett kort där de stod att jag varit jätteduktig o att dem kommer sakna mig, typ :))
Känslomänniska som man är var det nästan att man fick tårar i ögonen då med (a). Lovade dock alla att komma tillbaka!
Nepp, jag har trivts jättejättebra. Det är kanske ganska konstigt med tanke på att det jag i stort sett har gjort är: laga lunch o frukost till patienterna, fixat förlossningsfika när nån fött o annars har jag bara plockat undan, satt in o ut ur diskmaskinen och hållt ordning. Låter ju inte förjädra kul egentligen, men då har man väl helt enkelt haft jävligt bra arbetskamrater.. Tina, Cecilia, Laila, Helena, Sara, Annika, Åsa, Hanna, Ida, Mats, Siv - Ja, det är så många jag kommer sakna!


Bak, bak, bak

Jupp, idag har man alltså bakat:U Nästan 50 muffins har de blivit (höööga!) och fredagmorgon ska de på frosting & hallon! :)
Sjukt trött är man också- krävande dagar gör sig hemmastadda nuförtiden. Men men, nu ska vi inte klaga, det har vatt dåligt väder hela dagen & både fredag och lördag-kväll (och dag visserligen) ska bli superskooojj :) Och imorgon kommer C tillbaka från danmark och då blir de säkert lite shopping. Och sen ska man ju klippa sig också, och få lön:) Och helt plötsligt så drar Malmöfestivalen, träningen och skolan igång! Mycket glädjeämnen här va!:)

Nepp, nu är positivitismen (C hade förstått) slut o nu känner jag vääääldigt mycket för o gå o lägga mig.
Natti natti.

Martina goes tant.

Har visserligen varit tant ganska länge men nu är det extra mycket tantvarning på mig.. Tittade nyss på klockan o tänkte "oh, nu e hon 20 över 10. Shit jag måste gå o lägga mig", o hade känslan av att det var värsta sent.. herregud alltså :P

Men dagens bak blev braaa :D Eller muffinsen blev inte så jäkla goda (men de blir godare imorgon när jag ska lägga i mörk choklad-bitar och göra glasyr :)) men dem blev hööööga!!! För första gången i mitt liv blev dem inte rent platta!:D
Jag kommer bli moster Martina med de höga muffinsen!
(Bild kommer på fredag när dem är lite tjusigare med chokladglasyr och troligen även ett litet hallon på toppen :))

Nepp, nu ska gamle jag gå o lägga mig o kolla på Sex and the City!


Detta har jag & Jénny roligt åt. Notera Olas raggsockar i slippersen :)

Detta har jag & Jénny rolig åt. Notera Olas jeans i raggsockarna, i slippersen! :)

Jobb, jobb, jobb..

Idag var det jobb igen, vilket var superskönt. Börjar för tusan o längta dit tillomed :)
Jobbade med min barnmorska idag igen (och zlatans!! - Respekt! ;)) o hon bara "vad gör du på fritiden? Jag måste ju känna mina barn!" Haha, döhärlig tant är hon :)
Nä, jag älskar jobbet. Det är så tryggt o bra o oftast en grym distraktion, fast idag har jag dock hunnit fundera ganska mycket. Helt ärligt blir det snart för mycket för mig. Men men, who cares?
Nu ska jag gå ner o baka (får väl se ifall det blir bra så man kan bjuda tanterna på nått gott på fredag :))
Sayonara!

Uuuuuunderbart väder!!

Eftersom att jag inte kan göra såna dära snitsiga, snygga o personliga blogg-designer får väl helt enkelt de vanliga (skapade för oss teknikmisslyckade) duga. Eftersom att mina cravings för shopping är stooora för tillfället (framförallt skoshopping) passar väl denna designen bra! :)

Anyhow, C har åkt till hennes kompis Ida i Danmark o kommer inte tillbaka förrens på torsdag- tråkigt värre! :(
Men men, rent hus har man iallafall -.-

Dagen på jobb var förresten mycket trevlig! Träffade min egen gamla barnmorska haha helt sjukt! :p
Hon hade haft semester o kom in till mig o köket o bara "heejsan, jag har hört att du har varit väldigt flitig!" haha, alltid trevligt med lite cred xD Anyway så frågade jag henne hur länge hon jobbat där, om hon jobbade där 1991 (bara för o va säker ^^)
Det hade hon ju då, så då fick jag berätta att hon var min barnmorska. När jag berättade mindes hon till och med att det var jag som dem trodde var död :p Skumt värre!:)  Dessutom var man en av de första barn hon förlöste med det namnet hon har nu (Hon gifte sig den 1e juni, varpå jag är född den 18e och så hade hon semester däremellan).
När vi pratat klart o hon gick ut till expeditionen som ligger rätt över hörde jag henne "HA! Jag förlöste vår sommar-vikarie!!" hahaha :D
När jag skulle gå hem senare gav jag rapportering om allting i köket o 2 barnmorskor bara "åh, du är så redig. Vi behöver inte bekymra oss för nånting när du är här.. Kan inte vi behålla dig?" haha, inte illa ;) Värsta trevligt med beröm ju! :D

Nepps, nu ska jag passa på o gå ut och springa medans det fortfarande regnar (blev inget av det imorse- det var för mörkt så jag våga inte (a)).
Hörs senare. Puss o kram

22:24

Dagen har varit stäädig :) Visst älskar jag ett nystädat rum och doften av Ajax, men orsaken till städdillen som har rått i hela huset still pisses me off. Jaja, har iallafall bestämt mig för o inte bry mig, väntar istället tills 2 saker är lösta. Inte förrens då kan jag lösa mitt ändån så varför bekymra sig i förväg? Problem brukar ju dyka upp titt som tätt ändå utan att man ska behöva leta upp dem.

Nene, nu ska jag sluta vara så hemlighetsfull (a) Ska gå o lägga mig nu faktiskt.. (och klockan är inte ens halv 11!)
Ska försöka komma ut på en joggingtur imorgonbitti innan jag går till jobbet, så de blir väl runt 5-halv 6 :)
Myyys!


Knakar i fogarna

Jag har upptäckt my thing - jag får det att knaka i fogarna! Nåja, alla får väl ha sin grej.
Anyway, nu är C kommit hit äntligen!! Och ska stanna här hela 2 veckor!!! Ända tills den 15e! :)
Martina är glaaaad. Dessutom ska ju värmeböljan lida mot sitt slut, så här försöker vi se saker positivt!

Har vatt i Götlaborg också o träffat Ola o vatt på Liseberg, wich was underbart! :) Men allt som hände o sas får ni läsa på min bilddagbok för jag orkar inte skriva allt igen (a) Men men det var mäkta trevligt o svensson var mäkta snuttig<3
(och nu saknar man skåningarna mäkta mycket)
Men men, snart väntar picknick i Lund med christina, sara och taxmaffian för oss eller hur?:)

Nepps, nu får man nog ta o börja städa.. Kommer ju "viktigt" folk på måndag. Idiotism säger jag bara.. 8)
Nåja, ni får väl alla veta vad det handlar om en vacker dag!
puss o kram


RSS 2.0