Sagan om Sven-Inge!

Det var en gång en 17-årig tjej som heter Martina, som har en tjock katt som heter Trassel. Trassel äter allt som kommer i hennes väg, och tyvärr däribland Martinas mobilladdare. Eftersom att Martina inte lyckades hitta en ny, likadan laddare att köpa (och hon faktiskt ändå ville ha en ny) så började hon leta efter en ny mobil. Efter cirka 2 månader hittade hon en som hon tyckte om och köpte den. Hon döpte honom till Sven-Inge.
Redan från början hade Martina ett väldans klydd med den, den hängde sig och ville inte alls som hon ibland. Därför lämnade hon in Sven-Inge på sjukhus för en månad sen.
Efter massa klydd med OnOff (och efter att ha svurit ett antal gånger på att aldrig mer handla någonting därifrån) fick hon ringa dit för 4 gången och skälla lite. Då fick hon till slut veta kostnadsförslaget..: 1729 kr (för att vara exakt!)
Så nu tvekar Martina igen. Ska hon betala 1729 kr, få tillbaka Sven-Inge lagad, men med risk för att den börjar klydda igen - eller ska hon ge sig ut på en ny, lång mobiljakt och skrota sin käre vän Sven-Inge?

Kommentarer
Postat av: Jénny

HAHAHA, awe vilken söt liten story ;) En ny mobil hadej ga nog fixat!

2008-09-07 @ 19:26:14
URL: http://wannabedu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0