Be aware.


Blir bara en kortis idag, för snart ska jag ge mig ut på järnvägsspåret igen!
Jupp, im hedding for Laholm!! :D Tack vare att jag får slagga hos Christina, annars hade det inte blivit något eftersom det sista tåget hem går kvart över 9 (och Ola är nångång mellan 22 och 02). Fast lite skrämmande är det ändå, fredagen den 13e liksom.. Ni tycker väl att vid (nästan) 17 års ålder borde man ha växt ifrån såna tramsheter men nej- det är statistiskt bevisat att fler olyckor händer på fredagen den 13e!
Nåja, hitentills har allting flytit på ovanligt bra må jag säga! :)

Nu måste jag gå och packa det sista.. bussen går om 25 min! :D
Laholm, here I come!

Basse<3


12 juni 2008.
Ett år efter den jävla dagen som jag riktigt fruktade så länge. En av mina hemskaste dagar, utan överdrift.
Och här sitter jag ett helt år senare.. shit alltså, I made it. Det trodde jag verkligen inte.
Guuud vad jag har saknat honom :'( Kudden bredvid har varit alldeles för tom det senaste året.
13 underbara år med och 1 fruktansvärt år utan. Jag vill ha min trognaste vän tillbaka!



update

Åååh det var skönt och duscha :)
För övrigt går mina planer inte särskilt braaa -.-  Nåja, kanske bättre o stanna hemma o vila upp mig? (Kolla så mogen jag är!!)
Känns nästan lite som om febern börjar komma :/ men ändå inte.. skumt det dära! :P Har iallafall bestämt mig för att jag ska klara mig helt utan alvedon idag!  Måste ju va frisk till skolavslutningen imorgon :)
Ska bli massa trevligt. Först ska jag, stina, nelly o jennifer hem till Sofia kl 8 o så ska vi käka frukost tillsammans o sen fixa oss o sen blir det skolavslutning i kyrkan halv 11 :) Därefter ska vi till skolan o få våra betyg, o sen blir det väl fika eller bad med klassen eller nåt :)

Nä, nu ska jag gå o ta på mig (a) o sen går ner o handla en cosmopolitan. Blev assugen på nötter precis, kanske ska inhandla lite såna också.. :) eller vindruvor :D
hmm, den som lever får se ;D

Godmorgon


Jaha, det blev visst ingen uppdatering igår :P Jag blev för depp för att jag missade hoppningen, så istället låg jag i min säng med en påse godis o hade vänner-maraton (säsong 1) hela dagen/kvällen. Alltid nice:)
och idag vaknade jag upp varm som faaan! :( Trodde jag hade typ 50 graders feber. Men så gick jag upp o gick lite, o nu feelar jag so much better! :) Shorts o linne is the shit!

Och dagens program? Tja, egentligen skulle jag ju träna.. Men det lär jag ju nog inte kunna :/ Nepp, men eftersom att mina kompisar är så trååååkiga (ja, ta åt er8-)) får man väl bara åka o kolla på träningen.. och kvällen som kunde blivit så rolig!!
Men nä, först ska jag nu ta en dusch! (Orkade inte duscha igår så jag känner mig så sjuukligt fräsch 8-)) sen ska jag springa ner på ICA o handla en Cosmo.. Och sen? hmm.. *-) Kolla på våra bästa år!! :D
Sen får vi se =)

Idag ska det bli en el annan uppdatering!
This I promise yooou.... (8)

HURRA HURRA HURRA FÖR OSS

Hey. Här kommer då världens bästa tajmare.
 Jo, igår blev jag sjuuuk :O och det är under den sämsta tänkbara veckan. Idag skulle jag rida (hoppning, vilket vi bara har var 4e vecka o är det roligaste), imorgon ska vi prova vår nya voltigehäst som ääntligen kommit, onsdag är det skolavslutning!! o så de allra värsta- fredag= OLASPELNING I LAHOLM!  Gaaah, jag ska krya på mig!!

Haha gnällig jag är ;) men om det är nån gång man får gnälla så är det väl när man är sjuk?  (a)
Nu känns det bättre när jag tryckt i mig både alvedon o glass :)

och nu till nåt roligare... :D gissa vad det är för dag idag?

Tamtamtam- jag och ola har ettårskalas :D  Jupp, idag är det exakt ett år sedan jag såg ola för första gången! :)) Gud vad mycket som har hänt det senaste året, så många nya människor jag lärt känna o så många UNDERBARA minnen jag fått! :) 
Herregud, det har verkligen förändrat mig (till det bättre i guess). Jag har faktiskt lärt mig o planera mycket mer (fan vad kul det är :D), ta mer ansvar och klara mig själv. Det är väl alltid nyttigt o lära sig :) Nepp, jag hade inte varit samma person som jag är nu, om jag inte sett  Ola på rix fm i Malmö 9 juni 2007. Tacktacktack för detta året allihopa!

Nåja, nu ska jag snart kolla på våra bästa år o hämta en Magnum till (a) Tur man har mormor som skämmer bort mig lite när jag är sjuk..:)
 Blir nog en del uppdateringar idag haha (Istället för ridning?! :()
kraaam


RSS 2.0