OLA'S TUFFA TANTER!!

OLA IGÅÅÅÅR! :D
Helena & jag var i jönköping på a6-center vid 12, och sprang runt som fan där inne o letade efter där ola skulle vara *folk jag frågade förstod först inte vad jag sa*.
Tillslut hittade vi scenen utanför, och vi var först på plats i solen! :)
Det blev glass och foto = MYS!
Efter en stund kom en ball arbetare med en uppblåsbar supporterhand till oss o bara "en sån här måste ni ju ha" haha. Gärna för oss:D

Tillslut kom äääntligen ola :)  Helena fick VÄRSTA fina bilden, när han läste vår skylt och började skratta :D:D
(stod: "sommar = sola & ola")  shitshitshit så sötig han är :)
Och yes, längst fram i mitten var vi ofcourse :D skojjskojjskojj! 
Signering efteråt, och så blev det en ny good enough + love in stereo. och så snack :) 
ofta man som ARRANGÖR lämnar återbud??! Ola såg ju fram emot skåne :(
& när han skulle signera singeln, så skulle han ju då skriva "ballongmartina". Så skrev han  "Kramar till Bo.." o sen stannade han upp o sen han ba "Nä, vänta nu ola. bAllongmartina..." hahaha ola in a nötskal:D
men men, det var sjukt underbart och träffa honom igår! :)  glädje på sjukt hög nivå det där!!

Den senaste tiden har ju allt varit lite halvt om halvt, och allting har känts jätteosäkert.
MEN, en sak är säker.. Igår kändes bara så jävla rätt :)  wiiiie, vad kul ola-sommaren ska bli!!! :D

Hejsan hoppsan.

Dagarna har bjudit på en massa roliga saker ska ni veta :)

Hela torsdag o fredag o lördag har jag stressat tusan dock. Fredags var det dessutom studiedag men hann man studera nåt? svar: nej.
Istället blev det tandläkaren (äntligeeeen, 16 maaj :D) o sen var jag i stan me elina o rebigga en bra stund:) fika på EH, we like! Därefter hem, baka till cafeterian och sen snabbt in i duschen, fixa mig och iväg till Limhamn till Emil.
Där vart det 17årsfest för calle o 18årsfest för Stina. Hade väldans trevligt :))
Ballast var dock under kvällen när stina & cj började bråka med bodybutter (som hamnade på båda deras näsor) och senare under kvällen när Low-låten tog slut (vet nte vad den heter så jag bara kallar den för low-låten x)) o de blir tyst, o sen helt plötsligt hör man "Ja e en liden gåsapåg..."  som emil lagt in på sin ipod som var kopplad till högtalarna hahaha:D fett nice vare, o alla ba ^o)
hihi :)
Japp, men trött som man var stack man hem vid halv 2 o somna vid 3.

Lördag, vaknade kl 7. Upp och stå i cafeterian med nattis. VIlket kaos! Jag råkade ta sönder en kniv när jag skulle skära upp min stenhårda kladdkaka *hahaha*
Hem med ebba sen, städa, duscha o fixa oss. Sen baka tårta :D japp, för idag var det överraskningskalas för helena! :)  Laget kom vid halv 5 o helena o mini vid 5. BAAALLT vare :'D
Under kvällen blev det kräng, sång, bock, twister och även modevisning hahaa :D
sen var det nåt PUCKO utanför vår dörr mitt i natten!! 8---)
Somnade vid 1.

Söndag, upp klockan 7 och var på malmö ridklubb. Hästskötare till Ramati. Och han var grym!! Jag har blivit kär :)
Underbart snäll häst som imponerade riktigt. eftersom att det var hans första tävling och han gick runt banan som han inte gjort nån annat i sitt liv :)


Måndag vare hoppning med Poison :D och tisdags var det träning.

Det blev jogging, stretching, styrkeprogrammet (vi var sjukt effektiva :)) o sen vart det 20 minuter kvar, så då stod jag på händer på ett räcke o sen sprang jag igen :D o sen massa stretching splitt & spagat utomhus - i bara voltigebyxor!! :D Massa mys på det :)

 TODAY
Skola, och jag har nästan skrattat sönder mig:D kommer aldrig mer kunna se på en mikrovågsugn hahahah :D
Sen stod Per och sjöng "do you feel.." på svengelska- och då fortsatte jag med "like I yoghurt.." hahaha :D CJ gick o sjöng på det med senare :D
& när vi hade biologilabb skulle vi studera våra blodprov så vi ska se ifall nån i klassen är hemligt släkt med varandra (som man gör för o matcha DNA vid brott och sånt) :D  Trots cj's och pers tappra försök förblev mina fingertoppar orörda, men jag fick sticka Elisabeth o klämma henne lite på blod :D  När allting var förberett och vi var tvugna o vänta 40 minuter på att våra proteiner skulle vandra, gick vi till Lilla Glassfabriken :D (sjukt praktisk att det ligger så nära (a))

Senare:
MFF - GÄVLE med helena. Sluta 2-0! äntligen!! nu kommer 3 poängarna bara o drälla in ska ni se :D:D
Giche gjorde första målet, och Dixon nickade in det andra.
INTE EN ENDA GÄVLE-SUPPORTER VAR PÅ PLATS! hahha lite skojj vare o se en helt tom bortaläktare :D
så tillslut fick ju mff-supportrarna börja bråka med varandra haha (allt på skojj dock).
Det började med "hejsan sittplats är ni klara?". När vi sen buade till dem 2 gånger började dem sjunga nåt om att vi var fattiga som fick stå hahaha. O sen slutade det med att vi sjöng "vi ses i parken" till varandra hahah :D
Sjukt nice o få göra vågen o sådära igen :)  nu jäklar är malmö på gång!!

Nu blire dusch, mjukisbyxor, te o kemi - eller hur helena? ;)
Puss / Märto


sj e saknat</3
men nu e biljetterna bokade :)


Fffffredag


Nog må jag påstå att jag är lite smått kär i denna designen (a) Vaddå vår? :)

Japp, och så vare fredag igen :') Underbara fredag!  

I onsdags kom tjugge till mig:) & så skulle vi (jag) plugga fysik, men de blev ju inte särskilt mycket utav det haha :P det blev mest tv, snack o mys :) men det var oerhört mycket trevligare ;D sen blev det slagg, o helena låg o gjorde plakat hela natten medans jag var jättesur på mini o millan av nån anledning hahah :D

Torsdagen bjöd först på kemilektion, sen matte (där Per slängde upp massa sinus-cosinus-formler som vi skulle BEVISA. (Det är det man gör som mvg-uppgift typ). Och dem var ju inte nådiga, gud vad körd man blev i huvet av dem x).
Menmen, direkt efter vart det fysikprov och efter det var alla såhär :|
Haha, det gick rätt åt helvete :( men det verkar ha gått skit för alla (utom möjligtvis stina som snart åker o tävlar VM i fysik i Kroatien då va :P)
Efter det gick jag, Filippa, Tuva, Anna N, Lollo och Per och tröstfikade på Pronto på Lilla Torg. Sjukt mysigt ställe :)

& för min del blev det brownie med grädde o hallon och varm choklad *mums* :)

Kaloribomb här va, men gud vad gott det var! (a)


Träning sen på kvällen (vilket nog var rätt bra med tanke på fikan tidigare haha). Och det blev stryketräning mest, så nog brände man bort lite iallafall :D


 

Todaaay, fredag alltså :)) (man kan inte säga det för mkt :D)
På engelskan fick vi ett vitt papper av vår lärare och så sa hon "Draw a picture of what you feel right now"
Haha ofta liksom? hur jävla lång lektion tror hon vi har? Jag valde iallafall den roligaste känslan o ritade en hoppande streckgubbe på en äng med en blomma, solen i bakgrunden och moln och fåglar på himlen (oh yes, jag färglagde- eller va fan heter det? :P)
Och på baksidan skulle vi skriva det i en mening och så blev det "I feel excited" :) (ifall ni inte fattade det haha)
Ballt vare :)

Nu ska man röja lite, packa o sen träffa tjugge ikväll :)
Puss & kram / BallongMartina



 

Keep smiling, keep shining. Knowing you could always count on me..


apriiil


Japp, vår äre! Och då får man ju ha en blom-design :D

Mycket har hänt på sistone, bla fick vi tillbaka kemislutprovet också - and I did it :)  Jag har för övrigt världens bästa mentor :D
I fredags hade vi filmkväll hos mig. Tuva och Louise kom först och så lärde jag dem natalie-dansen o så dansa vi tusan i en halvtimme i mitt vardagsrum :D sen kom även stina, filippa o anna v och tror ni inte att dem också ville lära sig den? eh - JO :D  Så när dem lärt sig den fick jag den stora äran och filma dem när dem dansa hahaha :D Youtube nästa! :D
Japp, när vi till slut lugnat ner oss satte vi på Dagboken :) skitbra film men lite halvdryg emellanåt ;P men så sööt :)

Hopptävling i söndags med Matilda. Hon är så sjukt duktig, vi vann nämligen :)  & de 2 sista svängarna var INTE lätta för henne och ta, men jodå! :)
Resten av helgen vare träning o så som vanligt :) (kommer inte ihåg vad jag gjorde på lördagskvällen men jag vet att det var trevligt iallafall haha :P)

Monday var det ridning, och jag fick winnie. Visst, jag har sagt förr att hon är som en kossa o rida på, men idag var hon faktiskt en mycket bättre kossa :) Louise sa "din ridstil har blivit mycket bättre på sistone, martina". :D
Känns faktiskt så :) - det är asmycket roligare o rida nu när det börjar lossna! :))

Efter ridningen skötte jag Poisooon :) Sen snabbt hemåt & duscha.
Därefter kom helena och jocke-ola och så kolla vi MFF-IFK göteborg med siz :) - MED massa godis & gröna muffins 8-) (dont ask, HELENA baka 8-)
Gaah, bra match men ändå inte!
1-1 blev de (Gabriel gjorde vårt mål :O), o ja, det var väl okej eftersom att vi mötte guld-laget (och dessutom är vår bästa back borta hela våren). Fast vi hade sååå mycket bättre spel, och mycket fler chanser och skott på mål- så nog skulle vi fått in ett mål till iallafall :/  Menmen 1-1 får man la va nöjd med :)

Igår skulle också lärarbandet IG Pop spela i matsalen, där bla mattelärar-Per är med. När han kom började vårt bord låta tusan hahah :D "Per,per,per,per". Han skämdeeees hahahha :D


Och idag, har det bara varit plugg :( fysikprov imorgon så då jäklar! :)
och så har jag ringt runt lite till sommarjobb o sådära :) & fixat en present till helena som snart fyller ååår :D
och snart fyller cj och stina också år. o emeli fyllde igår o sonja & sevda idag- gosh, jag vill också fylla år ;O
men men, idag har jag också kommit på hur sjukt besviken jag är på några personer. (eller nä, jag kom väl på de för ett tag sen men ja). Det värsta var för nån vecka sen.. trodde jag inte om er! : / men men, känn er träffade eller inte - några av er klarar jag mig verkligen utan :) ni andra får jag väl helt enkelt försöka o leva utan också. 
Japp, för jag har klassen som jag har så galet roligt med varje dag :D, twinnsan (som jag ska på fest hos på lördag btw :D), laget & såklart helena som ja, är bäst :' )  Resten är överflödiga. Nästan alla iallafall (a)

Nepp, nu ska jag sluta svamla haha :D Fysikboken kallar -.-  Sen kanske man ska ta en promenix i det fina vädret?: )
pusso hej :)
/ Tiniwini :D

RSS 2.0