you'll soon be free to fly

Update bland det roliga som hänt:

Tisdag:
Var på mff's träning med siz :) saknade safari, danne och junior!! menmen, annars mycket trevligt :)

Torsdag:
Gah, slutprov i kemi - 13 kapitel -.- Gick dock rätt bra :)  När vi sen 5 i halv 12 slutade provet o skulle gå ner o käka, kommer vår mattelärare o bara "nää, ni ska ha lektion halv 12!"  Man bara "skjut mig.. eller han, spelar ingen roll!" 8-)
men men mattelektionen blev av. Skippade dock fysiklektionen efteråt (yes, jag skolkade- för andra gången i mitt liv :O). Istället gick jag till EH och handla chai o muffins till mig och helena (och kanelsnäcka till mini såklart :)) och sen åkte jag hem till dem o fika o slappa! Grymt nice ska ni veta- jag var typ hjärndöd -.-

Lördag:
Gick till stan med Helena. Började kvart i 9 och var framme redan 10 :O Då blev det frulle på EH, mums säger jag bara!! Sen glodde vi runt bland kläder osv, o handla örhängen :) Tillslut kom vi sen till gymnastikträningen också och gjorde massa saker med laget. Var superkul :) (fast spagettiben när man skulle gå hem)
Träffade lexi sen på kvällen, och så kollade vi först mello o sen titanic hos mig :)

Söndag:
Träning! Lugn hästträning trodde jag men nej, för det vara bara jag, anki o mini så vi fick 1½ h strykeprogram istället och sen 30 min stretching 8---)  skönt vare iaf efteråt. Och när vi satt och stretcha på slutet så satt vi och pratade om mat, julias inflyttningsfest o massa annat skitsnack :P o sen helt plötsligt slår julia ihop händerna o bara "jaha, så då ska vi rösta på ola på lördag!" haha :D
Sen tränade lag 4 och jag gick o raggade telefonröster på ola! :D Har gjort lite dealar här och var - Emma och Katya ska rösta 5 ggr var på Ola om jag röstar 3x2 ggr på Danny på Lets dance på fredag haha.
Även emma a, sara, anki o nina ska rösta vars en gång (eftersom att jag lovade och bjuda hela lag 3 på glass om ola vinner i globen haha :D)
Försökte locka röster hos lag 4 som sagt, men helena fick dem att gå o sjunga "alla vi som hatar ola klappar nu *klapp klapp*" 8-----| Jag bara "JAHA, det är ingen som vill ha häst idag alltså!" hahah (A)
Fast när alla LOVAT dyrt och heligt att rösta minst en gång på ola på lördag fick dem ha häst iallafall (snällejag!)

Måndag:
Martina goes healthy (eller inte om man frågar helena men de gör vi inte haha).
O de va inte alls så att man vaknade upp med världens träningsvärk idag, nä nä 8-)
Ridning sen, blev Bianca. Shit så grym hon är :)  gick jättebra!! Hon gick fint i skritten o sen traven gick hon som en pajas först, men sen fick vi jobba i galoppen och plopp - så var hon nere på tygeln och gick skitfint :)
sen blev traven också lättare.. shit vilken känsla det var! :)  sen har det bara vatt plugg, men de skriver vi inte för det är inte roligt x)

Nu blire dock mera plugg haha!
puss & kram / lakan

RSS 2.0