Tjolahejtjolahopp

Ny dag då, som har varit.. krävande.
Först kemi i skolan vilket vart trevligt :) sen lååång håltimme där jag & elisabeth satt o gjorde vårt matte d-projektarbete på datorn. (jag påbörjade även min kemilabb som ska in imorgon...!)
Tillslut var det dags för fysik o sen satt jag kvar i skolan till typ halv 5 o skrev (nästan) klart min labb! :)
Lite kvar och göra ikväll - denna kemilabben är en monsterlabb!!! och den ger han oss så här sent!! (Dessutom hade vi biologilabb igår, o den ska lämnas in på tisdag!! - vanligtvis får man 2 veckor på sig.) Samma lärare... Men men, han är ändå typ den bästa läraren jag har. :)

Anyway, efteråt skulle jag belöna mig med en risifrutti och fy tuusan vad dem är underskattade! Jag hade seriöst kunnat leva på risifruttis :D fast som vanligt hade jag mitt vanliga svåra beslut att fatta... Ska jag blanda den med hallonsylten, eller äta den som den är? Mitt traditionella i-landsproblem varje gång jag ska äta risifrutti. (För er som undrar slutar det alltid med att jag blandar i sylten ändå - bara för att jag älskar hallon!)

Och nu sitter jag här, börjar träna om en timme! :) Fuck jag har ju hästen!!! :O iiih måste skynda mig.!
Måste berätta också att nu e min mobil levande igen!! :D (kattjäveln bet igårnatt sönder både min laddare och hörlurarna/headsetet till den). Och jag som är så galet beroende av min mobil.
O så funderar jag på vad jag ska göra med lite folk.. om jag ska göra något, men det kommer jag väl inte göra som vanligt. Nåja, bollen är hos fler än mig..

Nu blir snabb-ombyte till träningskläder och så cykla till träningen!
Puss o kram

Fett skakad

Fy tusan vad jag är aaarg på min rygg -.-
Ett år sen jag flög av nu, kan den inte ge sig nån gång??:P:(

Nåja, imorse fick jag o helena världens mysigaste frulle (enligt mig iaf ;D)
I min säng, med Ola på tv!! :D Isch vad jag har saknat dem morgnarna<3
I skolan sen hade vi en kort kemilektion och sen 2 timmars föreläsning/kolla på film om rattfylleri i aulan.. Fy fan vad hemskt det var! :( Det handlade om en 14årig tjej (som nu var typ 30) som blev påkörd av en rattfyllerist o blev förlamad från halsen och neråt, kan inte ens andas själv. Det handlade om en mamma vars dotter åkt med en kompis som druckit en kväll, och både hon och de 2 kompisarna i bilen dog, och det handlade om en kille som tillsammans med sin bästa kompis druckit några öl, och sedan skulle köra en sväng. Körde rätt in i ett träd. Han överlevde, men hans bästa kompis dog. Tyckte så jävla synd om den killen! Vilka ofantliga skuldkänslor han måste leva med i resten av hans liv.. hade jag aldrig orkat med :o

Nä, man hade nog sparat många liv om alla hade fått se den filmen..
Dessutom var där en brandman från räddningstjänsten som var där o snackade om allt han och ambulanspersonalen får göra på en olycksplats, och ju mer och mer han berättade - desto mer övertygad blev jag om att det är det jag vill göra i framtiden. Till och börja med iallafall..

Nu ska jag försöka få bort alla tankar på den filmen och byta om till träningskläder. Snart ska man cykla och träna!
puss o kram.


(förresten, tänk om jag varit den tjejen som blev förlamad.. Hur skulle jag kunna fortsätta utan voltigen? :o sjukt tänkvärt...)

<3

jopp, det finns inget dåligt humör som inte min klass kan bota! :)

Dagen började med en försovning och därmed missad fysiklektion.. (men det var jäkligt skönt o sova till halv 10...)
Åkte till slut till Konsthallen där jag mötte upp klassen (dagens svensklektion skulle hållas där). Var inne där en stund o glodde på en massa (meningslösa) "Konstverk". Nää, konst är väl knappast något för mig.

Efter det gick vi tillbaka till skolan (obs, glöm ej att det har ÖSREGNAT hela dagen). Lunch, sedan hade jag förmodligen mitt livs sista idrottslektion!!! :O helt galet det känns!! och idrott som är mitt favvo-ämne :( Men nej, ingen idrott i 3an o förmodligen inte på sjuksköterskelinjen heller :P
Så denna sista lektionen blev det volleyboll, och när mitt lag inte spelade satt jag mest o bråkade med cj haha. Det gick så långt att sofia o några till slog vad om vem av oss som skulle slå den andra först hahaha. (Jag slog för övrigt cj först (a))
Därefter skulle vi ha eng, men nej- kääära hatade engelskläraren kom inte, så hem gick vi! :D

Skulle egentligen rida nu då va.. men ryggen gjorde bajsont :( (förlåt mitt mogna uttryck men visste inte hur jag skulle förklara det annars..)
Istället blev det ett varmt bad! Hur skönt som helst :)
och nu ska man kolla RAMP för  ett olafan ska snacka lite om olafamiljen :)
trevligt värre!
puss o kraaam

fsdhdhdg

aup, och eftersom att det inte kom något sprudlande glatt solskens-inlägg om helgen de senaste timmarna, kanske man kan anta att humöret inte vänt.
Nepp, det har tyvärr till och med blivit värre. Jag kommer aldrig att förstå hur människor helt plötsligt bara kan sluta bry sig.. Är allting verkligen så faaaalskt i vår kära lilla värld? Åh, vad jag är trött på människor.

Nu ska jag gå o lägga mig under täcket innan mitt tråkiga humör smittar av sig på någon annan:)
puss och kram

puts väck

Fråga mig inte var helgens gladhet har tagit vägen, men för tillfället är den just, puts väck.
Det ska ju alltid vara något 8-).. Gud, vad trött jag kan bli på folk.
Jaja nu ska jag ta ett varmt bad, o när humöret är bättre igen ska jag ta o skriva om helgens bravader :)

Bruuun!

Ett lite snabbt, kort inlägg idarå! :)

Det var ribban idag med lag 4! Var helt okej, bortsett från att det var så sjuukt oorganiserat, så vi blev nästan utskällda och flyttade flera gånger av olika människor :P inte lätt för några voltigörer o hitta plats för sin bock!
Tillslut kom vi igång med grillning o allt (och brände hål i minis fina örestads voltige-skylt hahaha) och sen började jag & mini lattja kür på bocken med sanna och då var det ju riktigt trevligt :)
På slutet blev det även våffelkräng med mini o helena och några speciella personer ^^ höhö. Goooott!! =)

När jag sen hoppade på bussen hem träffade jag siz^2 där. O när jag sen kom hem upptäckte jag att jag har blivit helt röd på näsa o kinder :P  o även fått helt mkt färg efter linnet :O  snyggt! (Y)
Och imorgon blir det ännu mer ribban - då ska man även lina Kalif inför mycket folk o ha massa massa ansvar och koll på läget :o.. vi får väl se hur det går..

Nu blire snart buss och tåg (:D) ut till helena o mini. Citybarnet ska till bushen!!
puss o kram / märto

Kryss i taket

3dje inlägget idag! Jag är fan grymm :o

nepp, jag tänkte mest meddela att min msn fortfarande inte fungerar. (haha) Im in deep shit om jag inte klarar mig utan mina kära msn-vänner en dag :P
ah well, planerat litta har man också gjort :D haha jag vet inte hur många antecknings-dokument jag har med rese-planer (ofta har jag skrivit ut flera alternativ till både boende o tåg). O jag vet inte hur många paint-dokument jag har med kartor till och från olika ställen. Allt för o vara på den säkra sidan. Shit vad kul det är o planera! :D
Nepp, så nu när man har en plan ska man bara vänta på att dem dryga personerna som sköter olas hemsida ska skriva ut tiden på hans spelning den 28 Juli, för o se om det blir 2 el 3 dagar i Göteborg... *skyndaskynda* Jag vill boka allt nununu!! Denna sommaren kommer bli ruuuulig :D

Nepp, nu får jag fan ta o lugna ner mig haha :P
nu blire Feelgood o sen sängen (kanske även spelar lite the sims på mobilen innan jag somnar - helt fast för det spelet o blev överlycklig när jag såg att de fanns den nya mobilen hahah)
kraaaaaaaaaam

tralalalala

okej, jag bara skojjade. Var inte så soft o inte ha nåt o göra.. (rastlös som man är).
Nåja, har ju själv valt. Det är nog bara lite drygt just nu.

Snart blir käk (hungrig som satan i gatan) sen talang o i pausen ska jag gå ner på ica o handla korv med bröd!
Sen kanske man ska göra lite kemi? o kolla klart på talang dåva.
Lägga fram kläder till imorgon, o gå o lägga ryggen kanske? Den säger ifrån :(

Fuck, jag vill planera något.. En ola-resa kanske??:D Jaaa!
Göteborg 27-28 Juli? :D Lite osäkert än så länge, men va fan - planera kan man ju ändå!
DET ska jag göra:D

mihi, puss o kram

.ps. msn funkar fortfarande inte.

I-landsproblem

Jupp, det nuvarande i-landsproblemet är att msn inte vill funka!! :( jag som vill in och prata med folk <3

Nåja, idag har det vatt en trevlig dag :) (som alla fredagar?)
Började med panik igårkväll, eftersom att jag fattades 2 bilder (redigerade) till fotokursen, och bilderna skulle in kvart i 8 imorse. Eftersom att jag inte kan photoshop (efter ett år- skillat martina!) fick snälle rare mattias hjälpa mig! :) Eller hjälpa o hjälpa, han gjorde allt :P  Så sjuukt snällt! (särskilt eftersom att klockan var typ 12?!) :)
Japps, jag blev glad. :)

Skola alltså, vilket var prima ballerina. På måndag har jag min näst sista idrottslektion nånsin :O Orka att jag redan har ångest ;o  ah well, mer än ett år kvar :)))

Efter school hare bara vatt chill.. Trevligt va? :D Lite småtråkigt en fredag, men samtidigt jätteskönt. Har tränat lite, o nu blire snart mat sen ska jag bara glo på Talang o läsa lite o så :) 
(och handla korv o bröd till lag 4 imorgon haha)

Nepp, nu ska jag se om msn vill funka! (a) 
puss och kram  

like sunshine on a rainy day

Mihi, jag älskar skolan :D

igår var det fysiklabb som var så dryg emellanåt. Vi skulle sitta och mäta strålning var 10e sekund i 8 min o så fick vi 48 värden - lite tradet :P  men sen skulle vi beräkna halveringstiden för just det ämnet, och jag, stina o chrissi fick ett värde som var så sjuukt nära tabellvärdet :D  Eller som Ulf kallade det: "löjligt bra" :D o vilken min emil fick när han sa det hahah :D  Ulf bara "du ser ut som Canade när dem förlorat VM-finalen" hahahah :D
'

och denna dagen har varit exakt lika bra som jag bestämde mig för att den skulle vara! :D

i skolan var det först fysik, och jag var faktiskt väääldigt duktig o räknade på :D så nu äre aningen mindre o göra på sommarlovet :)
Därefter var det iallafall samhälle som var så dryyyg x) men sen var det 1½ h rast så jag, fius, emil, per, cj, lao o alex gick till stan o satt o chilla i solen vid guldkatterna vid kanalen :)
Tillbaka till skolan sen, och så var det kemilabb med fia. Roligt som vanligt! :D (särskilt när det är sofia som klantar sig haha)  Under tiden skulle vi gå ut och prata med Bertil om våra kemi& biologi-betyg.. Nervöst vare!  Men det blev bra, jag är ändå nöjd! :)  Bertil är så sjuuukt snäll ska ni veta!  Sen när alla var mitt uppe i våra labbar så han bara "ni är en av skolans goaste klasser" helt så, out of the blue eller vad man säger haha.
O sen bara "ja, det är så mycket press på er att ni ska vara bra i skolan och så.. men att vara bra människor som ni är faktiskt ännu viktigare".  Helt skönt o höra! : ) världens bästa mentor!

Dessutom har jag fått MVG i specialidrott!! :D Något som inte alls var säkert med tanke på 1. Jag gjorde ingen kür i höstas pga ryggen. 2. Vi har inte haft häst i galopp på 5 månader typ.. Men jodå, det blev bra! :) Av julia fick jag 3 VG o 3 MVG på de 6 momenten hon skulle betygsätta. Som slutbetyg satte hon VG+. Gick in och pratade med Anders (spec.idr.läraren på skolan) idag och lämnade det.. Han är så sjuuukt snäll! :D han älskar vi! :D
Anyway, gick dit för o fråga vad jag skulle förvänta mig (VG eller MVG), så kollade han då igenom sin lilla lista. Så kollade han vad han har satt för betyg på mina träningsdagböcker o så tidigare o ba "ja, detta ser ju jättebra ut.. Du skriver jättebra o utförliga träningsdagböcker och alla har du fåt 4+ på av 5... Så det blir en höjning på betyget där!" :D:D wiiiie :D & det är riktigt snällt.. Med tanke på att mitt omdöme är över 2 veckor försenat (för vi har fått inställda träningar, o julia har glömt bort pappret o sådära) så hade han lika gärna kunna sätta IG eller G..
Men nej, han höjer mig när jag ligger på gränsen! :D Shit vad glaaaad :D


och om en stund kommer helena, så blire käk, fota på bocken till Foto & kolla film och kränga vindruvor :)
glädjedaaaaaag <3<3:D

Dont let me get me

Kortare och oftare inlägg ska det bli har jag bestämt :D


Det roligaste den senaste tiden måste ju ha varit 9-10 maj :) på grund av... tamtamtam OLA! :D
9e vart det i Helsingborg med siz och Helena :) sjukt ballt vare!! :D
Ola fick signera en poster till Örestads voltige, o de kunde han ju inte stava till hahah :D O sen bara "de e sån där hästhoppning va?".. mja..vi fick ju förklara :P Men lite impad blev jag allt- inte många som inte håller på med ridsport som vet att det har med hästar o göra ens :O

10e var i Malmö, o de var fantamaj ännu roligare :D Var i stan vid 12, gick in o köpte ett par nya shorts:D
sen knallade jag vidare till stortorget där ola skulle va- o där var inte en enda människa (förutom scenarbetarna). Så där satt jag o stekte o väntade på sandra och twinnie, och hängde med Jimmy o Gaston hahaha. Dem var för ball dem.
Tillslut kom de lite mer ola-fans man kunde snacka med o sen kom även sandra så de va chill :)
Största överraskningen var ju dock att helena kom!! :D HELT FRIVILLIGT! :O  Helena = NYFÖRVÄRV :D
delvis Elina också ;D
Anyway.. där kom hon knallande o stannade hela spelningen o signeringen trots att dem flyttade den dagen. Underbar or what? :)  sen kom ola också! :D längst fram i mitten resulterade i värsta söta bilderna :D
miiih <3
Signering sen, o ola kände igen helena redan:D o bara "de va ni med den där gymnastikgrejen va?" haha javisst,ola!  :P  Nepp, sen fick han raps av oss hahaha :D  Tja, skriver man ut att man älskar rapsfält får man räkna med något sånt :D  Responsen blev ett asgarv o "vilken skånebukett!!" hahah :D  SÖTE<3



O nurå? Lite färskare händelser haha...

Nelly och Sofias 18årsfest i fredags :D

Började med en tur runt kirseberga för o hitta till tuva (som by the way har världens sötaste katt!!)

Därefter åkte jag, stina, isa o anna t mobilia. Efter ett extra varv runt Mobilia (som absolut inte var mitt fel 8--)) hade i 3 minuter på oss o hämta tårtan på mobilia. Fy fan vad jag o isa sprang genom heeela mobilia medans anna o stina parkerade hahaha. O tårtan var så sjuuukt stor:O! men galet vad god den var:D


Iallafall, så skulle vi hitta till lokalen på segevång sen. Tog ju sin lilla tid hahaha. Bäst var i rondellen vi körde 6 varv i.. gud det går inte o beskriva haha! Väl där hade jag en mucho trevlig kväll! :) att tandställningen äntligen blivit avplockad firades! :D 


Japp, och nu är terminens sista prov också avklarad :D Det var fan askul o skriva om litteraturhistoria :)
och den senaste tidens nya vän är mariiie :)  underbar om nån :)

Ne, nu ska jag nog sluta svamla haha :D Ska nog dejta kudden nu.. imorgon ska bli en ASBRA dag! :D
puss o kram (to some..(6))
/ märtoooo




image2

                  
                                                                 OLA I MALMÖ!




 


it can only get better

Gosh vad jag älskar den nya designen! :D  jag vill ut och resaaaa :)  men men det ska bli USA efter 3an, sådeså (:

Idag vart det iallafall slutprov (nationella) i matte D. Shit jesus som jag har pluggat de senaste dagarna. Räknade ut att jag sovit 19 timmar på 5 dygn :O helt sanslöst :s  o inte har man suttit o slappat hela dagarna, utan sen torsdags har det vatt jobb, plugga matte, städning, skriva o genomföra redovisning, brölopp, skötning, jobb, cafeterian, mer jobb, hopptävling, tränat knattarna o mera plugg.. men nu är det över !:D  tack gud för det- har vatt sjukt nära o somna på bussen varje dag nu ;S på söndag- fy jädrar vad jag ska sova då :O:D:D
Iallafall, provet idag. Gick fedebra :) eller nä, inte mvg-bra :P men trodde fan de skulle va mycket värre:)

Fast värsta paniken vi fick under provet :O  de va en sån viss metod för att lösa en viss slags ekvationer. Så hade mattelärar-per sagt att vi inte alls skulle ha det på nationella så ingen hade ju tränat på det. Hur mycket tror ni alla panika när vi såg att det visst det kom som en uppgift??:P Jag fick förtvivlat bläddra genom formelsamlingen, hittade formlen o stoppa in variablerna där jag tyckte det passa xD hoppas det blev rätt :P  o när per sen kom in och skulle vakta så glodde alla skiiitsurt, så han bara "vad?:O" hahah. så bläddrade han i prov-häftet o bara "Ojdå.." hahaha :P
aja de va nästan skojj o sitta där i 4 timmar :)

Efter det gick jag med det vanliga folket i klassen till Glassfabriken :) blev äpplekanel-glass såklart!!! Herregud, jag hade verkligen kunnat dö för den glassen haha (jag VET, det är inte lördag.. men va fan, jag har haft matte D-slutprov och det var faktiskt ett kryss på himlen hahaha!! :D)


nä, nu ska jag försöka mig på en sån här persontolkning igen (H). Jo för att det var någon som sa något häromdagen, och jag fick tydligen inte svara det jag svarade. Men vad ville hon att jag skulle säga? Visst, tråkigt att det blev som det blev- men det var inte mitt val.  Jag tycker iallafall att om man gör något, eller fattar något beslut, så får man stå vid det och ta konsekvenserna av det än om det blir fel. Nepps, jag fattar verkligen inte hur vissa människor fungerar.. Men det är ju faktiskt inte mitt problem :) Jag säger som Johan Glans: "för jag är färdig med den här skiten!" :D

nepps, nu får man nog ta o göra kemilabbrapport :P (jag som inte skulle plugga alls idag...) maha! Senare blire iallafall träning o sen käka glass med sis :) *glassdag eller vad haha*

possaaaaaaaar / Märtooo


.ps. Puss på min klass! :D

.ps. 10 dagar kvaaaaaaaaaar :D

.ps. På fredag & lördag ska jag & twinnie rocka skåne med olaaaaa:D

.ps. oj vad många ps jag har gjort xD

.ps. färdig nu x)

.ps. maha, gick du på den ?:D

.ps. okey, nu är min nivå looooow :D

.ps. low low low...

.ps. skärp dig martina *bitchslap*.  pusshej! :D


better of without

Hejsan hoppsan :)

Igår var det valborg, som spenderades hemma hos Emil med trevligt folk :) (och en del tjuggisar haha)
värst vare dock att ta sig hem från limhamn med bussen på natten.. jisses amalia 8)

och idag var det loooooooooov :D känns visserligen inte som det eftersom att jag bara har jobbat och pluggat, men ändå ^^  Fixat massa har man också gjort.
På lördag så ska jag på något sätt hinna med att jobba, stå i cafeterian, sköta, gå på brölopp, grilla på stranden med klassen och träffa tjugge .. hmm.. 8)  ah well, det får gå - vila kan man göra i graven :)

och snart är det olaaaaaaa igen :D shit bahia- bara 8 dagar kvar och då ska jag & twinnie äntligen få säga "Vi ses imorgon" hahaha!! :D
& nu har jag sjukaste chatten på msn med mattias hahaha.. "Be aware of the wrath of Martina"... och jag är inte beroendeframkallande!! hahaha :D
nä usch, skärp ti dig martina. Plugg väntar :)

ojoj haha dramatimmarna i fredags! Vi skulle göra en pjäs där jag skulle vara en psykolog o säga endast ett fåtal meningar- vi fick bryta för jag kunde inte sluta skratta hahaha. Och vår dramalärare kom från skottland o filmade oss! O jag började asgarva varje gång hon skulle säga nåt på svenska hahaha. Och så slutade jag ju aldrig skratta heller, fuck vad pinsamt (men roligt) haha:D

ah well, jag har kommit på en sak.. *pling* (i) : vissa människor är så falska, så det finns inte :P nästan lite synd om dem som gör allt för att nån ska tycka om dem 8)
men ja, i mitt fall kan man ju säga som så: jag saknar det vi hade, jag saknar inte er. Däremot är jag sjukt tacksam för att jag fick veta vad ni egentligen går för. En läxa jag aldrig lär glömma :) Vissa kanske vet vem jag menar, andra inte.. men det är visserligen inte särskilt svårt o räkna ut ;) ah well, en vis gammal tant (^^) sa till mig att bördor ska man göra sig av med... :)

Nehopp, nu ska jag fortsätta med min kääääära matte D
(så min andra matte får duscha hahah)
puss o hej, qournpastej xD
/ märtoooo

RSS 2.0