ihavenoplacelefttogo

Japp, och eftersom det är så sjukligt intressant för er om vad jag gör under dagarna så får man la skriva litta :)

Kom som sagt hem från Stockholm i lördags, var hemma och sov vid 7. Vaknade vid 1 igen och tänkte åka till stallet och sköta. Astrött som jag var upptäckte jag dock att det både ösregnade och blåste som fasiken, så att sätta sig på cykeln och cykla till stallet då var helt omöjligt. Lyckades dock få så att my skötte poison till mig :)
Tog det lite lugnt och packade upp o sådära.. På kvällen åkte jag hem till Emil och hade en jätterolig kväll med emil, per, calle, tuva, filippa, jennifer, louise, axel och simon :)
Blev bla singstar, fast med en rockskiva (alla killar utom per spelar i ett rockband så dem hade ju inte så svårt för det, medans vi andra mest stod o nynnade lite hahah).
Senare blev det också poookeeer :D Tillslut vare bara jag, emil, axel och calle kvar och så höll det på ett tag tills det blev för hm oseriöst hahaha (och axel blev lika förvånad varje gång jag tog hem en pott haha).
Sen åkte jag & per hem vid halv 3 typ o sen hade man fixat sig o somnade vid 4.

Söndag, upp klockan 6 och cykla till stallet 7 |--)
Jobba först och sen lina Cocos till lag 4. Först gick hon sjukt dåligt - vägrade gå ute på hela volten, stannade o ökade o grejjer. Märkte att hon lyssnade väldigt mycket på sabina som stod på volten brevid och linad kalif, så nästa pass tog vi inte förrens vi var ensamna i ridhuset och förändringer var stor. Hon gick super då :) Ändrade lite på inspänningarna med och sen var det klart (:
Träna själv sen. Skritt bara för Regent hade något med benen (ska kollas idag). Det blev typ lite stå o hoppa runt o lite axelstå o rullningar o sånt dära.
På kvällen var helena o mini här o så glodde vi på singing bee (och mest på ADAM GARCIA omg :$) :)

Mooonday again- wonderful *not*
School först o sen rida. Blev winnie idag. Bockade inte en enda gång men seriöst, det var fan som o sitta på en kossa allt som oftast :P men men, hon är söt?!:P


Och dem som inte är totalt körda i huvudet kan väl räkna ut att nu kommer.. tamtamtam: Tuesday!
Först skola, med fysik-redovisning om elektromagnetisk strålning. Jag knäckte ;) höhö
fick betyg/omdömen med. Freakin TP i specialidrott!!! :S snacka om att min klass fick höra på det resten av dagen! shit bahia, det var det värsta :O fattar verkligen inte :S
okej, inte för att man är nån nadja zülow direkt, men får inte de fotbollsspelare som inte är som fredrik ljungberg bättre än TP? Mina grundpoäng är väl inte så dåliga och jag stressar sönder mig för att inte missa någon träning. Är ffs dessutom tränare/linförare o har ansvar för allt med hästen. Vad mer begär hon? :S
ah well, det är ju inte direkt så att man bryr sig längre. Bryr mig mer om mina gymnasiepoäng än att jag tydligen bara förtjänar G i voltige.

Nä, nu måste man gå o plugga så man kan åka till träningen om en stund *woho*
håll tummarna för att jag inte blir totalt överkörd ikväll.
puss / märto

ROCKBJÖRNEN

23/1

Japp, hela resan började 19,14 på Malmö Central onsdagkväll.
5 h resa upp till huvudstaden! (och jannijävel satte på ola-gåsapåg precis när vi lämnade skåne haha, tåårar nästan).
Iaf var vi i stockholm vid 12 (satt fast i Flen i typ 15 min pga tekniskt fel på tåget :P). Så fick vi sitta och vänta på tunnelbanan till gamla stan i en halvtimme, och under tiden kom det 3 aspackade tjejer i vår ålder, o när dem gick förbi oss dem bara "han blev SÅ ARG på mig!", på VÄRSTA stockholmskan och jag & janni dog av flabb (a)
Därefter var vi i gamla stan vid kvart i 1 och då skulle vi hitta vårt vandrarhem. Läskigt och gå i smågatorna i gamla stan men tillslut hittade vi iallafall rätt, och kom in och väckte typ alla i sovsalen halv 2 (a). Sängarna skulle bäddas och i slowmotion tog det sin tid, så vi sov inte förrens efter 2.


24/1

Rockbjörnsdagen!
Vaknade halv 4, efter 1½ timmes sömn och så var det till och stiga upp och packa på sig massa kläder!
 20 över 4 hade jag & janni hittat tillbaka till tunnelbanan och skulle ta tunnelbanan till hovet. Guess what? Första tunnelbanan gick vid 5. Så där satt vi på tunnelbanan o sminkade oss sålänge ^^ och sen var vi på plats utanför hovet vid 20 över 5, och då först på plats utanför vår ingång. Regn, blåst och kallt vare och det blev en låååång väntan. 12 timmar senare händer nåt av det värsta som kunde hända då. En vakt kommer ut och säger att ingången där jag, janni & flumemma suttit och köat i 12 timmar inte kommer att öppnas! (trots att vi 2 gånger under dagen frågat 2 olika vakter ifall dem ska öppna ALLA ingångar på entre 11- och jo, det skulle dem naturligtvis). Japp, så då flippade vi lite naturligtvis och gick o letade upp vakter o klaga till som kunde hjälpa oss. Den enda som inte sket i oss fick jag prata med, men han var tvungen och gå - och ingen annan lyssnade på oss!
Vi sköt fram sandrisch och tessan som fick stå o hålla platser på en annan ingång medans vi fortsatte o leta efter folk, men utan framgång! Japp, acceptera situationen och göra det bästa av det. Det blev ett himla tryck i kön, och trots att vi stod långt ifrån bra i kön så lyckades vi ändå hamna längst fram inne på hovet (dock inte vid rundningen som vi satsat på men ändå).
Rockbjörnen var NICE! Ola fick ingen rockbjörn (jag fattar inte hur det kunde gå till men ja,) och det var sorg!
Men hans uppträdande var SJUKT bra. Det var inte den vanliga peppade Ola, men olafamiljen var där o hjälpte till :) det har aldrig varit sån allsång på Natalie som det var då.
(Kollade klippen på webben och fy FAN vad publiken är isolerad :S som vi skrek "ola" och "natalie" när dem skulle presentera årets manliga / årets låt, och så som publiken sjöng med i natalie.. det hade verkligen hörts på webben!- jag hörde ju knappt ola alls!).
Men men väldans mysigt var det :) Simple plan var också där!! Yeey, deras nya låt är lika bra som dem andra! :)
De kommer btw till cirkus i sthlm den 29 mars tror jag de va - får la se om man kan ta en tripp dit :)

Iallafall, The Ark vann årets liveakt och när dem kom ut trodde jag att jag skulle svimma.
Förlåt att The Ark-fans men Ola Salo såg fan ut som en svettig hippie-Jesus i sidenpyjamas och högklackat.
Det var det värsta jag sett 8-)

Efter rockbjörnen var man ju tvungen o hänga utanför efterfesten (och nä, det var inte lika fjortis som det låter). Stod där i typ 2 timmar, och efter 1 h så kommer Danny ut och Janni och emma sliter av sig olamössorna 8-):P Min är kvar! Danny kramar o tar foto med emma, sen med janni och sen står jag där ett steg bakåt. Danny kollar på mig och ler precis som "vill inte du också fotas?" och jag bara står där o ler tillbaka haha. Danny kollar på min mössa o skrattar till lite o går vidare till sandrisch. Haha, han kanske uppskattade att jag var typ den enda tjejen där ute som inte slängde mig om halsen på honom?:P Ah well, han var ändå trevlig! 
½ timme senare så kommer Erik Segerstedt ut. Går och hälsar på emma (som är erikfan) och pratar lite med henne, och sen kollar han på mig, janni o sandrisch o bara "vem är det här då?". och emma bara "det är olafans", och så gjorde erik värsta grimasen haha. Han sa att jag & Janni var äcklliga för att vi hade Olamössan (flumemma gömde sin) hahah. Nåja det kanske må så vara, men jag står för olamössan :D
Därefter så Erik bara "nä, men jag tycker om Ola" och så började han sjunga, bara "Nataliiiie" o sen "do you feel, like i feeel" och började dansa värsta 80-talsdiscodansen med ciggen i handen hahah. Jag behöver inte berätta att dem serverade alkohol på festen va? :P
Iallafall, så blev klockan tillslut över 12, och vi var tvugna och ge upp hoppet om att ola skulle komma ut o fick springa för och hinna med sista tunnelbanan. Tror ni inte att Ola kommer ut typ 10 minuter efter att vi gått? Svar: Jo. Tror ni inte att jag blev jävligt besviken när jag fick veta det? Svar: Jo. :P

Iallafall, jag & Janni var tillbaka på vandrarhemmet vid halv 1 och väckte återigen folk :P. Fick sova hela 8 timmar denna natten, GRYMT skönt ska ni veta! Det var som HLR för min rygg.


25/1

Vaknade kl 9 och duschade och fixade oss för att bege oss ut i Stockholm City. Först blev det till och låsa in bag'arna på centralen, och sen skulle vi gå till Nk. Ringde pappa för o bli lotsade dit. Han sa att vi skullegå på vasagatan, som övergår till Hamngatan, och jag bara "ooh, det är ju som och gå i monopol!! Får jag 4000 om jag passerar gå?" hahaha, men de fick jag inte :(
Hittade till Nk och gick där lite :) och sen en tur i Gallerian! Därefter fortsatte vi upp till slottet. Visste inte om det var slottet eller riksdagshuset så det var jag ju tvungen och fråga (a). Den enda det var och fråga var en vakt som stod där, men eftersom jag har sett på tv att vissa inte får prata,så var jag tvungen o fråga. "Ursäkta, får du lov och prata?" blev det hahah :D han bara "va?" (hörde nog inte), och jag bara till janni "ja, de får han nog!" Haha skojj va de;)
Iallafall, när jag frågade vad det var, så kollade han bara på mig som "e du dum i huvet" ^o) haha, men det var slottet (a)
Sen kom vi in på själva slottsplanet eller vad man ska kalla det, och jag fotade vakten som frös (stod inne i båset) o vakten som inte frös (stod utanför sitt bås). Hahah. Och så var det en vakt som jag gick förbi typ 2 gånger, backade och gick förbi igen. Jag gjorde mitt yttersta för att bryta vaktens ögonförbindelse o få ögonkontakt med mig men det gick inte!! Janni stod vid sidan o hade askul, o jag blev mest sur haha. Snacka om o bli ignorerad haha!

Efter det åkte vi till söder för en promenix o leta upp bajenbutiken (JA, jag var där inne - fy fan +o(). Iallafall jag gick o sjöng "Mffare är vi alla" haha :D
Vidare sen till Drottninggatan där en snäll skånsk gubbe kom fram till oss o bara "behöver ni hjälp?" när han såg vilket bry vi hade med kartan :P
Hittade tillslut till Drottninggatan (då var vi rätt bra på och hitta i innerstan) och gick där lite :) Vidare till Sergelstorg och käka, och sen lyckades vi även hitta till Stureplan. Där skulle vi leta efter kändisar men vi hittade inga så vi gick in på sturegallerian istället :D
("ah du Gun, vi skiter i det. Änsålänge har vi bara sett xxxxxx och han den långa i sommartorpet".  - hahah tiffany jag förstår dig ;p)
Sen gick vi faktiskt vilse och skulle hitta tillbaka till centralen, men till slut kom vi rätt :)
Där inne gick vi också vilse (tågcentralen + tunnelbanecentralen är stoooort) o vi kunde ikke hitta förvaringsskåpen och våra bag'ar. Efter att ha sprungit runt där inne,upp och ner, så hittade vi tillslut skåpen och då låg dem precis framför trappan som vi gått ner (fast jag var för buzi med o smsa o janni med o åka på trappräcket så vi missade dem haha). Sen hittade vi iaf skåpen, och tillslut även tåget :)
På tåget upptäcker vi att jannis kamera är försvunnen (förmodligen stulen:() så har inga foton från denna dagen!
Sen blev det till och sova nästan hela vägen hem, bortsett från de minuterna som min alkoholiserade syster ringde. :P
Hon var ute på slagt och precis när jag lyckats somna ringer hon och Natalie vrålar ut ur mobilen. Hon bara "jag tänkte på dig när denna låten kom!!" o sen bara "Jag har börjat gilla Ola nu!! Jag får följa med dig på en spelning nån gång!!", o sen bara "ja men nu ska du få sova. Sov gott. och HEJA OLA!!" hahaha :D

nepp, nu vart detta långt o förmodligen har ingen orkat läsa ner hit, (en eloge till den som har) så här kan jag ju egentligen skriva vilket skit som helst hahah :D fast det orkar jag inte x)
Puss / Ballongmartina, back in malmö:)

Despair and futility

Japp så äre äntligen lördag igen :)
Igår var man först i skolan, skulle ha ungdomssamtal på morgonen.
Kommer till skolan och så ska vi vara i sal c303, (jag tar förgivet att det är sal 303).
Går dit - ingen där. Frågar städerskor om dem vet var sal c303 är - dem vet inte. Springer in på datatorget o smsar fia (måste verkligen ladda mobilen!!). Inget svar. Frågar dem som är ansvariga i datortorget bara "HAR vi en sal c303?" o dem bara "ja, den ligger här rätt över. Men ska du till ungdomssamtal? För det är flyttat till sal 48". Sal 48 ligger i en annan byggnad, andra änden av skolan |-)
Kubbar genom passagen, upp till 4e våningen och lyckas hitta rätt. Kommer in 10 min för sent och hela min klass sitter i en ring med 2 ledare. Den ena bara "hejsan, vad heter du?" jag bara "martina.." o han bara "okej, martina. Vi har precis gått hela varvet runt, nu är det din tur och berätta om första gången du hade sex". Jag bara : |
hahaha. Precis när jag skulle öppna munnen så han bara "nä jag bara skojjar" o sen fick Oskar hämta en stol till mig, som jag snabbt sjönk ner på (a)
Japp, o sen han (han hette Mikel fick jag veta senare). Såfort han sa nåt så började jag garva (jag försökte verkligen dölja det). Så tillslut han bara "Vem liknar jag?" jag bara "jag vet inte.. 8-)" o Oskar direkt brevid mig bara "KAJAN!" hahaha, och då började jag asgarva. Han gjorde verkligen det. Både lik i utseendet o så pratade han EXAKT som Kajan, jag tyckte bara att det var lite taskigt o säga haha. Oskar däremot visade no mercy :P
sjukt ballt var det ändå, Mikel alltså - shit vad jag skrattade åt honom :)

anyway, sen löpte dagen på & efter skolan blev det glass med Helena och Matilda inne på Lilla Glassfabriken (KANELGLASS I MITT HJÄRTA!!!!)


Idag blev det stall först o sköta älskling :) sen hem & träna och sen skriva fysik arbete.. traaadeeet!
Någon som råkar vara expert på termisk strålning??
Har fått fram att en mobiltelefon utsänder 1,8 MHZ, men eftersom att synligt ljus ligger ungefär på 400-700 MHZ, så kan inte det vara rimligt - alltså har jag ikväll haft 2 freakin sidor o titta igenom, men tror ni att jag har hittat orsaken till att jag fick fel värde? svar: NEJ! :(
ah well, nu måste jag fortsätta.
Kramar / ballongMartina

Äventyr á la Martina


Haha ja vilket äventyr jag har varit med om idag. Idag har jag HATAT Lund :P är alltid lika förvirrad där och idag var inget undantag!

Skulle på den årliga Naturvetardagen på Kemicentrum (lunds tekniska högskole-området) idag.
 Jag tog bussen dit själv för jag missade den som alla i klassen var på. När jag väl kom dit hade jag en karta som vi fått av vår mentor - men det var världens obegripligaste karta!!! o där sprang jag runt på högskole-området (och det var fan sjukligt stort :P) med en karta som jag inte kunde tyda - och stressad var jag för att föreläsningarna redan hade börjat. (har inga pengar på mobilen så kunde inte ringa nån i min klass heller).
Verkligen en drömsituation!! :P
Sprang runt på (vad som senare visade sig vara) helt fel gata!!
Tillslut lyckades jag hitta rätt byggnad. Gick in och upp för och leta efter receptionen. Sprang runt i korridorerna inne på Kemicentrum i typ 15 min :P fick fråga några elever - ickesvensktalande. Den första bara "no, sorry. Im also new." also?? hur gammal ser jag ut att vara ??:P
tillslut hittade jag en som visste, o sa att receptionen var där nere. Går ner igen och vad ser jag? En dörr med en stor blå skylt "Reception" |-----)
Frågar tanten i luckan, och hon har nte en aning om några föreläsningar! (jag höll på och dö).
Funderade på om jag skulle åka in till stan o shoppa lite istället, eller åka hem - men envis som man är så hade jag fan bestämt mig för att jag skulle på föreläsning!!:P
Gick ut och satte på mig en kulle på parkeringen, för o vänta på att stina skulle lyckas ringa innifrån salen :P
En stund senare ringde hon och sa vilken sal dem var i.
Går tillbaka in i kemicentrum och vet EXAKT vart salen är ´(har ju sprungit förbi den i korridoren säkert 10 ggr :P)
Kommer fram till salen, och det sitter en stor lapp på dörren och vad står det? Jo- "Innovationsdagen, 17/1. Välkomna!"  och tror ni att jag har sett den alla dem gångerna jag sprungit förbi? SVAR: nej!
Man kan väl knappast kalla mig för observant :P
Anyway, kommer in i salen och föreläsningen om organisk kemi har precis börjat.
Dock var det RÄTT pinsamt att komma in i föreläsningssalen o så står de en frågande docent längst fram och 150 människor i salen har alla vänt sig om o glor på mig! Fyfan hahah.


Därefter var det en tjej från perstorp som skulle prata om vad en civilingenjör gör. Hon hade fan lika mycket utstrålning som en wettex-trasa. O ingen av oss gick därifrån, med vetskap om vad en civilingenjör gör - eftersom att hon pratade på om allt annat i hennes liv än om just det.

Sen skulle det som jag sett fram emot mest komma - En professor skulle prata om tillämpad biokemi.
Och så ställer sig några studenter där framme och bara "ja, detta bevisar att professorer är tankspridda. Vi pratade med honom senast igår men han har inte kommit, så han måste ha glömt det". Jaha |-) dagen blev inte direkt som jag planerat :P

Därefter blev det lunch med en del i klassen. (Efter typ 15 min hade vi bestämt oss för att äta på stan i lund, och vi skulle ta bussen dit). Sen gick det åt ytterligare 20 min o hitta en restaurang som alla kunde tänka sig o äta på^^
Japp, men gott och mysigt blev det! :)
Värsta fedehamburgare jag fick:O den var typ 2dm tjock, jag skojjar inte!! :O De hade satt värsta träpinnen igenom hela för att den inte skulle ramla ihop (såg ut som en jättetandpetare).
Sen hade jag ju lide kul med den pinnen (satte en pommes på toppen så det såg ut som om hamburgaren var ett berg o pommesen var min landsflagga - och för att inte glömma mitt pommes-grillspett... haha tror klassen skämdes lite för mig ^^)

Sen hade jag och Calle tävling idag också haha :D Fick 1 city o 1 .se (känner mig taskig om jag tackar nej, så tar emot dem o slänger dem i första bästa papperskorg istället haha).
Jag behöll en och gav en till Calle o sen skulle vi se vem som kunde ge bort sin till en främling först. Jag kopplade på charmen och vann såklart (H) haha

ah well det var typ det roliga idag:P tvivlar dock på att ni orkat läsa igenom allt men ja x)
snart hem till janni och hämta min sof-tröja som kommit idag :D o sen träääenaa (fastän mitt knä har gjort cpont hela dan av ingen anledning :S)
kraaaam/ ballongmartina

.ps. SIMPLE PLAN SKA UPPTRÄDA PÅ ROCKBJÖRNEN :O:D:D:D:D
 


falling like rain

9 januari, och så har man börjat skolan igen. Sjukt nice och träffa klassen igen :) har enormt kul med dem!
Mina & stinas korsa-USA-på-traktor-eller-motorcykel-med-sidovagn-planer äger ! :D
blir dock lite mobbad; det första jag fick höra idag var "hej 91a!" haha !

schooluppdatering: fick reda på matte c-slutprovresultatet igår och matte c-betyget idag (fanfanfanfanfanfanfanfan)
... där kom nog det mesta ut. Fast sen fick jag ju visserligen samhällsomdömet också (sjukt orättvist- fanfanfanfanfan)-... där kom lite till. & vg+ på uppsatsen!!! :O fanfanfanfan 8--)
fick ändå en rätt rolig kommentar av svenskläraren. Skrev värsta symboliska slutet om en båt (orkar inte förklara, men ja x)) o nils bara "men du kommer väl att vinka och skicka sms ibland?" hahah började gapflabba mitt i klassrummet (a). Han skrev dock att min avslutning var "jättevacker" :D.

ah well, ska satsa enormt mycket på matte D nu!
Idag började vi med och kolla på andraderivatan, o Per (mattelärare) bara "derivatans derivata.. det är rätt tufft det!" neeerd haha ^^
Sen fortsatte han där i typ en halvtimme, och vi skulle bestämma hur orginalfunktionen såg ut, efter att vi fått se dess andraderivata (i graf) o han bara "här så strävar kurvan neråt, och neråt och neråt", och jag tänkte bara "om inte han håller flabben snart så kommer jag att sträva mot dörren!"
och just när jag höll på och säga det till honom, så slutade vi :)

därefter kom man hem och kollade på våra bästa år (MARLENA IS THE KILLER :O:O:O)
sen sovit ^^ & nu ska jag läsa igenom shakespear-häftet till engelskprovet, och sen kolla vänner om en halvtimme :)
puss & kram / märtfis



flumemma, du vet vad jag tycker om dig!<3

Nytt år - Ny blogg

Japp, förra bloggen blev upptäckt av fel person, så here I am - som äpplekaka den här gången :)
och -till skillnad från mig- är ju äpplekaka aldrig fel ^^ ;P

men yes, nytt år alltså. klarar man det? bara 352 dagar kvar dock! kan dessutom säga nu att : "nästa år ska jag flytta hemifrån" :) och ta körkort, och ta studenten, och åka till USAAAA <3 hihi :)

2007 har dock varit både mitt bästa och sämsta år. Vissa vet varför det har varit det sämsta- dem flesta nog inte, men w/e. Tror däremot att alla vet vem (eller vilka rättare sagt) som har gjort det till det bättre :) hade inte klarat det utan er<3 ni är guld värda!

Hade mycket trevligt avslut på 2007 iaf hos helena :)

Ute & tränade idag också, för första gången på lääänge :O
foten är mycket bra nu :) fast tanken på ett sidhopp nu skrämmer mig ändå :P ah well, ett sidhopp lär väl inte vara aktuell förrens om typ 2 veckor ändå så.


ah well, känner att jag borde gå och läsa kemi nu |-) inte det trevligtaste direkt, men måste göras.
Ser dock framemot Fysik B (shit, det var en mening jag INTE trodde att jag skulle säga). Men nu ska vi läsa om rymden o sånt där, coolt :)
sov gott äverybody / Märto

RSS 2.0