Kalmar FF - Malmö FF


Japp, just nu följer man den första matchen i dubbelmötet mot Kalmar, idag på bortaplan.
3-0 till kalmar i halvtid, men mff spela in 2 mål under sista halvan. Slutade alltså 3-2 :(
Och kommentarerna på vägen var ju ändå roliga: "Malmö har fått blodad tand nu och Kalmar ser lite darriga ut." och "Malmö pressar Kalmar rejält nu med många inlägg som Kalmarförsvaret nickar förgäves till bara Malmöspelare." :D
Mmm, slutet var spännande! :)
(Lite roligt var det ju också att Ljungskile samtidigt slog AIK- ganska otippat även om det är AIK ;))

Nä, nu laddar vi om till hemmamötet mot Kalmar på söndag! :)

Ola x 3

Tjoho.
Nu kommer jag med mitt veckliga blogginlägg (har dock bestämt mig för att istället för o skriva ett inlägg en gång i veckan där jag får börja med o ursäkta mig för att jag inte har hunnit skriva tidigare, så ska jag bara ta mig tid till och skriva!)
Menmen, det roligaste som hänt har väl iallafall varit olaspelningarna!!

- Först var det i Landskrona förra lördagen- vilket bara var så sjukt jävla bäst. Konserten äääägde!! Efteråt åkte jag o Marie till hennes stuga o sov där o hade en myspys dag efter :)

- Kivik i måndags. En typisk liten o intim spelning som verkligen visar hur söt ola är! :) Första riktiga fotot med Ola utan tandställning (OBSobs!). Kristina fick även ett kort! :)

- Halmstad i torsdags. Jag, Mattias och Twinnie åkte dit upp med Sandra o gruppmamma som överraskning, så lite glädjeskrik blev det allt när vi anslöt oss till Flumemma, Sofie och Jénny! :) (Det är såhär det ska va!)
Mycket härlig rix fm-festival och efter Ola tryckte vi oss ut o powerwalkade till hotellet/efterfesten dit Ola strax kom. Det blev lite hälsning, kramar, foto o snack innan han åkte vidare till Skåneland! :)
Därefter bar det av till Donken i Ängelholm (massagestund!!:)) o sen tåget o bussen him!

Idag har det vatt shopping på Mobilia med Fia! Blev godis o film på Hemmakväll (Alvin & gänget och Den lille sjöjungfrun). Ska passa Kristina ikväll :) Och så blev det ett uggle-halsband också! Hehe gissa vem jag tänker på?^^

nepp, nu får jag nog börja laga mat till Kristina. Hörs senare! :)



Nyhet 2008

Nu kan jag även släppa årets nyhet!
Gissa vem som ska bli moster?? Aa, just det - jag! :D Siz är på tjucken :)
Lite omryskande, tänk att jag ska ha en liten unge i huset- i rummet bredvid. Så länge jag slipper byta blöjor och vakna av babyskrik mitt i natten så ska det blir rätt roligt faktiskt! :)
Äran att bli gudmor har man också fått :') Längtar tills den lille parveln kommer ut!!

Har även bestämt (bestämde det iförrgår, vet inte varför jag inte kommit på det tidigare!!) att det ska bli en ola-unge!! :D
Tänk o ha en liten baby med på spelningar hahaha. Ola kan ju tom signa hans/hennes arm! :D
Nä skämt åsido, men det ska bli skojj. Det blir inget trängande längst fram vid staketet, men vad gör väl det en spelning? Ola måste ju få träffa min systerdotter/systerson (:


Voltigemöte


Idag är det tisdag, alltså bara 2 dagar kvar tills bästa vän kommer hem från Malta. Underbart nice tycker jag, för jag har verkligen inte haft något liv den senaste veckan :p Eller nä, nu behöver vi ju inte överdriva men det har varit grymt mycket tråkigare och tommare iallafall :(
Gårkvällen (ja, det är ett ord) räddade iallafall Suss med lite filmmys :)
På natten sen kunde jag inte alls somna utan låg och tittade på diverse komedier på tv. Sex and the city, 2 ½ men, spin city och sen var det nån dokumentär på tv4+.. När jag bestämde mig för o tvinga mig till sömn nångång runt 3, stängde jag tv'n och låg och stirrade på den röda lampan på tv'n istället.. Lyckat!
och jag som aldrig har problem med o somna- jag brukar däcka direkt jag lägger mig ner (visserligen gäller detta en vanlig dag med skola/jobb, läxor och träning men ändå.
Tror det beror på nervositet för dagens voltigemöte.. Visst, jag gillar möten - man får information och allt känns helt organiserat o planerat o bra. Men (och det är ett stort men), enligt mina erfarenheter är voltigemöten aldrig bra. De har alltså aldrig varit bra för min del. O nu vet jag att det väger mellan 2 saker, en sak som jag vill och en som jag inte vill.
Vilket blir det? Om 5 timmar vet jag. Gaaah jag blir galen.. :/

Nä, nu ska jag sluta tänka på det! Blir inte vettigare för det - har redan ställt in mig på det värsta.
Nu ska jag fixa mig lite och sen träffa mini o fixa en liten grejs :) *hihi*
puss och kram
(håll tummarna för mig ikväll)

Jag skäms

så kass jag har varit med bloggandet på senaste tiden :p är ju faktiskt rätt skojj (:
Men om man ska brainstorma orsaker (och ursäkter) till blogg-torkan får det väl bli allt som hänt:

- Ola-spelning i Laholm med Christina, Sara, Flumemma och Jénny vilket vart sjuuukt trevligt naturligtvis (: Såg Leif Olsson på tåget dit hahah (Pappan i Mysteriet på Greveholm för er som inte är lika fanatiska som jag :P) Sjukt ball vare!
Nannade över hos Christina med hundarna och åkte hem dan efter.

- Jobbat på Kul med Häst. Hade nybörjargruppen med Åsa (barn som aldrig ridit förr). Första dagen slår åskan ner någonstans ute vid ÖRS och med tanke på att där bara är plåtbygge hördes det som fan (mitt under ridningen) och alla hästar fick spel i ridhuset. 6 av 8 ungar flyger av (de 2 som håller sig kvar leddes av mig och Åsa). Vi får dra av de två ungarna och få hästarna lugna. Dock skadades inget barn som tur var.

- Fyllt år. Jobbade först sista dagen på Kul med häst och senare blev det restaurang med familia. Efteråt träffade jag Helena & Jocke och åkte till Folkets Park för att kolla Svergie-matchen. Där var redan Susanne och Ban, och sen kom även siz, Anki och Oscar! :) Överraskning värre!! :D Blev presenter och kladdkaka och jag hade en megatrevlig kväll (bortsett från att Sverige åkte ut från EM).


- Storhandlat midsommarmat i 3 timmar på COOP med Suss & Jessica.. Promenaden hem med kundvagnen blev roligt värre!

- Firat midsommar i Suss stuga med massa trevligt folk! :) Några av oss blev även kvar där några dagar. Övermysigt med grillning och bad! (Oh yes, Martina badade i Sövde-sjön!!!) Inga ormar denna gången!! :) Sista kvällen var händelserik.. :P But what happens in Sövde, stays in Sövde!

- 28-29 var det SM-helg! Då var man hästskötare till Regent (och Ramati). Regent gick som en klocka med Louise på lördagen, men gick förvånansvärt nog inte igenom veterinärbesiktningen på lördagskvällen. (Tros tack och lov bara vara träningsvärk eller stelhet uppe i bogen, eftersom han var halt på ena benet på lördagskvällen och på det andra på söndagsmorgonen). Ramati gick helt okej på lördagen, och jättebra på söndagen vilket gav ett SM-silver till ÖRS! :)

- Massa shopping har det varit. Införskaffat: 1 bråktröja, 2 filmer, underkläder, hårfärg (som jag dock inte vågat använda än), pumps, 1 bok och tillslut lyckades jag även hitta en kalender! :)

- Bakat lussekatter med syster. Fy tuuusan så gott det är! :) Julkänsla på hög nivå!

Jupp, lite kortfattat där va ;)
Är jag ursäktad?


RSS 2.0