Fredag

Tjo i stugan.
Fredag igen, bara jag som tycker att denna veckan har gått galet fort? :o Soft att man är ledig på måndag också :)
Igår var det först prova på voltige på ÖRS (lina Kalif) o sen snabbt in i stan på Veromoda-klubbkväll med siz.
Först fick man en goodiebag med en bok, en veckorevyn, en singel, en godispåse och en liten mapp typ. Och så var det 10% på allt. Med en nyinköpt mössa och 3 nya par trosor tjänade jag hela 23 kronor ^^
Efteråt bar det av hem till Louise och så blev det till och kolla The Shining (filmen som gjort att jag fortfarande inte - efter 12 år - kan vara i ett badrum med badkar utan att tända lampan) tillsammans med henne och Tuva (efter cirka halva filmen joinade CJ också). Och ja- den var sjukt läskig! När nån av oss skulle på toa fick de andra stå o vänta precis utanför dörren haha :D
Vid halv 5 blev det iaf läggdags för mig, Tuva o Lousy.

Idag (när jag vaknat o fixat mig lite o sådära) åkte jag från Lousy o träffade siz i stan och keka frulle på EH (mätt!).
Efteråt hittade jag tom ett par knästrumpor äntligen! :) (Bild på allt nytt kommer ikväll).
Förövrigt har jag blivit väldigt lack på folk på sistone.
Det är många man inte kan räkna med längre!




Snö?

Fett utvilad känner jag mig! Sov till 12 idag :) (Är jag inte duktig, Louise?:D)
Efter att ha glott på våra bästa år såklart, ska jag nu ta på mig mjukikstjockkläder och ta med mig filt, nybryggt kaffe och min cosmo med mig ut på balkongen. Låter det inte sjukt mysigt?!
(Har ni förresten hört att det ska bli snö idag?!!)




Pyskologiarbete

Nu är jag så trött på det psykodynamiska perspektivet, utvecklingsteorin, Freud-  Erikson och Winnicotts's jävla teorier.
Kan inte nån hjälpa mig ifrån det?! Vem fan kom förresten på att vi ska skriva ett arbete om oss själva och vår utveckling?! Det blir till att läsa lite gamla dagböcker inatt ja...

Kul med häst

Sista dagen på kul med häst idag. I måndags och igår var nog roligast med körning respektive voltige. Nåja, de flesta ungar var oftast snälla o söta iallafall :)

Så, nu är det onsdagkväll och officiellt min myskväll.
Dusch, mjukiskläder, fåtölj framför datorn, stor kopp te och Bethany Joy Lenz i hörlurarna.
Ska nog påbörja mitt psykologiarbete nu. There's no time like the present, som man brukar säga..

Höstlov?!


Bläh, för tillfället är allt väldigt ansträngt! Hitentills har inte höstlovet alls blivit som tänkt.
Eller jo, helgen gick ju bra o va trevlig o så, men sen då? Igår o idag va de jobb, imorgon är det jobb, torsdag också typ jobb (prova på voltige i 2 timmar på eftermiddagen) o sen jobb på söndag. O träning idag, på lördag o på söndag.
Och mellan detta måste jag plugga till vecka 45's historieprov samt skriva ett fett psykologiarbete (måste va MVG!). Och det ska va om mig själv och min barndom/uppväxt dessutom.. yey!  + skriva nån typ av inlämningsuppgift till specialidrotten. Dessutom har man ju ton av fysik B-uppgifter att göra, samt så måste man ju börja plugga till vecka 45's 2-kapitelkemiprov och religionsprov.
Jag trodde poängen med lov var att eleverna ska få vila ut sig, ladda batterierna för att kunna köra vidare efter lovet, ändå fram till jul. Men hur ska det gå till när vi får massa prov o träna till o arbetenatt göra under lovet? (Historieläraren har tom gett oss en läxa under lovet.. Ofta man ger läxor över ett lov?!)

Nä, nu kom mormor upp med underbar mannagrynsgröt, så nu ska man keka o kolla på våra bästa år!
So long.

Goood AFTON

Kvällen har bjudit på en mysig hemmakväll hos Lousie med louise då (duuh) och Tuvaluva (idag var det btw 3 gången som jag var hemma hos louise på 4 dagar kom jag på ^^). Känner mig ju nästan som en inneboende :p
Nä, idag var det mysstrumpor på och Ice Age 2 på teven, samt Louises jevla ostglass och Tuvas biskvier. Visst blir ni smått avundsjuka?:)
Dock kunde man ju inte njuta av detta till 100% eftersom att jag somnade idag igen!! Twice! Somnade i lördags med Helena också, och ev slumrade jag lite till igår också (jävla filmer som får en att somna :p). Seriöst så kommer ju folk o sluta umgås med mig snart alltså haha. Nä, vi får väl hoppas att dom har lite mer tålamod med mig.. Jullovet säger jag bara- då jävlar ska jag sova! :D

Nä, när man sen skulle bege sig hem med sista byssen 00.20 så kom Tuvaluvas pappa och hämtade henne och insisterade på att köra mig hem också :) Eftersom att de tar lite mer än en timmes bussåkande och kallt bussväntande och ta sig hem annars, så tackade man ju inte nej till en bilfärd hem på 10 minuter! Väldigt soft faktiskt..

och vet ni vad? Min lägenhet är TOM för ikväll/inatt/imorgonbitti. FETT skönt! :)
Så nu ska jag ta o släcka ner här o gå in på rummet o sängen med katterna!
Natti natti.


.ps. Är inte min nya header snygg?? (Som underbara Jénny gjort :)<3)

Kuriosor

Japp, nu när Louise har lagt in lite trevliga bilder (till skillnad från mig som inte kan förrens på fredag) i sin blogg, kan väl jag sno dom till min! :D




Louises första fana.... Vi ändrade ju DOCK.





Mimmi Pigg saxar...





Såhär blev tillslut slutresultatet till projektarbetet!
(Stör mig dock på armarna i stået men va fan :p)





Borgars syra/bas-par!! :D

Looov

SÅ, nu kommer vi igång med bloggandet igen! Helgen har varit för stressig och för fullproppad för att få plats med lite blogg-tid men nu är jag faktiskt fri som fågeln :)

I fredags var det ju såklart skola och Halloween-firande på borgar = utklädning! Jag och Louise improviserade fram en utklädning som syra/bas-par. Lousy var saltsyra och jag skulle ju då vara den korresponderande kloridjonen. Kul va? :D
Haha de tyckte ju vi iaf :) (Stina fick dessutom den stora äran att vara slash-tecknet mellan oss ^^)
På kvällen bar det av hem till Lousie för och göra lite projektarbete (hon ritade finfina bilder på varje grundövning i voltigen medans jag låg och rättade dom o stretchade i hennes säng haha). På kvällen blev det SATC-filmen.

I lördags bar det av till stan på morgonen för och träffa Nelly. Vidare till nåt ställe o sen tillbaka för en fika (chai!) på EH. Efteråt blev det en tur till stallet för o tvätta, fixa saker inför söndagens tävling, bada Jacques osv.
Jacques är dock en jävel att bada! Han gav mig ett blåmärke på armen när han kastade ner mig på stången, och gjorde mig dygnsur ^^
Vid 4 började det komma lite voltigefolk (notera lite). Japp, vi var ca 7 personer som skulle bygga upp hela tävlingsbanan + träningssakerna i lilla ridhuset, och de enda stora (alltså icke-pluttar) var jag, Helena och Sandra. Hmm.. Jaja, fint blev det iaf! :)
Hem sen med tjugge och kolla på SATC-filmen (a).

Söndag = tävlingsdag! Började med fet nervositet, eftersom att jag både
 1. skulle tävla individuellt på Jacques (inte varit på honom "ordentligt" på flera år)
 och
2. jag dessutom skulle lina Jacques till lag 3 (för att spara på Kalif- trots att detta bara är min andra tävling som linförare i galopp och bara har linat Jacques en gång innan).
Trots det gick det faktiskt väldigt bra! :) När det var dags att springa in på banan hade det gått skit på uppvärmningen och fått ännu en dum kommentar (eller flera stycken faktiskt), så då var jag faktiskt inte ett dugg nervös- ganska förbannad bara :p Dock visade sig det vara sjukt bra! Något hjälpande är att lugna nerverna, kanske något *censur* borde lära sig?!! Aja, grunden gick bra iallafall, och fick faktiskt bättre poäng än vad jag väntat mig (och så var det ju sjukt kul också :))

Att lina gick också bättre än väntat!! :D Inte ett dugg nervös nu heller konstigt nog - fast så var det ju Jacques också.. man är ju inte VM-häst för inget. Det är fan nästan en ära att lina honom :) Han är så perfekt, och man behöver jobba honom precis lagom mycket. Äeh, underbara häst! :)
Louise kom till ÖRS för att fota till vårt projektarbete, och till sist bar det av hem till mig, duscha o sen hem till Louise o käka pizza. Den måltiden var nåt av de underbarste jag varit med om (och ändå är inte jag så jätteförtjust i pizza). Men, har man bara hunnit äta ett äpple på 14,5 timme (och tävlat o allt under denna tiden) så är det sjuuukt gott med pizza också! :)
Lite senare blev det o glo på nån läskig får-film med Louises syster, och sen joinade även CJ oss, och så blev det nån tecknad-slott-film, samt Ice Age! :D

LOOOV

Jaha ja, nu är det fredag vilket innebär en tur till mamma. Därför tänkte ja bara kort lägga in lite bilder från veckan (USB-kabeln på mammas data är skum, så kommer inte kunna lägga in bilder på en vecka).
Så - enjoy :)



Som sagt så har Sven-Inge kommit tillbaka :)





Billy har vatt på rymmen en natt, vilket gav mig att städa när jag kom till jobbet i söndagsmorse.





Pluggat mycket matte...





.. under mysiga pluggkvällar/nätter med kaffe! (aningens skänk-bilder ^^)





Tagit sönder en stol.




Sett MFF vinna över AIK





Varit o avsmakat glassbuffen på Jensens..




... tillsammans med dessa 3 & Louise + Per


och haft en allmänt trevlig vecka :)

SVEN-INGE!

Tralalalala SVENINGE IS BACK! :D
ALLA byter tillbaka till mitt gamla nummer! (o har ni inte det så får ni hojta :D)
comviq kompis på miiiiiig! :D

TJO


Nu har man precis lagt på luren efter ett samtal med Ebba (typ, en av bossarna över ÖRS voltige kan man väl säga:p). Var tvungen och ringa och kolla hur det var med mina hästar (Kalif har fått skav och Cocos har blivit halt), bara allmänt och inför tävlingen på söndag. Och Ebba bara "Det är så bra att du ringer!! Det är många som inte gör det och det är så tråkigt. Det är reda med dig!"  Haha :p
Nä, en glad nyhet var att Cocos fått ett sömnstick (tror jag de hette :S) så hon har blivit helt bra igen och kan gå tävlingen på söndag :) Kalif ska vi låta vila (känns lika bra så det läker helt) så istället ska jag lina Jacques på tävlingen (och eftersom att domaren inte sagt något efter Caprifolen-tävlingen antar vi att jag har fått dispens till på söndag också :P).
"Dem fick ju jättebra placeringar, så vi kan ju anta att du har skött dig!"  var Ebbas svar på det haha.

Men nä, nu känns de lite lugnare - jag gillar fakta :)
Nu ska man fixa lite här o sen bär det av till Stadion för o se MFF möta AIK med Helena o Jocke.
Egentligen borde jag skriva "se MFF krossa AIK" men med tanke på tabellplaceringen och den svidande nyheten om att både Ola och Daniel är avstängda, så får man nog ligga lite lågt. Dock har ju inte heller AIK lyckats särskilt bra denna säsongen så det ska bli spännande... Lite tilltro får man väl ändå ha gentemot våra ljusblåa pågar :)

maaaatte shalalalala

Åhw, lite damp har man allt nu.
Gjort alla uppgifter i hela kapitlet (alltså ink blandade uppg. + 2 tester). Men - testerna kan jag inte rätta eftersom att facit inte ligger ute på Pednet som Per lovade att det skulle göra! :S Nä, för han delade ut dem till den andra labbgruppen (såklart inte min), och har förmodligen därför glömt bort o lägga ut de på pednet till stackars oss i den andra labbgruppen :S
waaah, tänk om jag nu har gjort fel på typ varenda uppgift i testerna, o så går jag o lägger mig nu o tror att jag kan allt när allting egentligen är fel, vilket jag inte upptäcker eftersom att jag inte kan rätta det, o så gör jag samma fel imorgon som jag gjort nu o så får jag ig :S aaaah.
Nä, sluta nu Martina. Nu är du löjlig. Jag har rätt, jag kan detta & jag ska knäcka imorgon :)


Sista fritids-rycket!!

Japp, det är det verkligen ikväll! Imorgon har man ju sitt första matte E-prov, och därefter har man endast en uppsats på torsdag o sen är det lov! :)
Efter imorgon är det hela 16 underbara dagar till nästa prov!! (Visserligen uppsatsen då och ett psykologiarbete inom dessa 16 dagar, men det är lugnt). Dessutom blire mycket fysik- kemi- o historiaplugg på lovet, och ska jobba både måndag, tisdag, onsdag, torsdag o söndag (bara halvdagar dock).
Måndagfm - Onsdagfm = Kul med häst
Torsdagfm = Prova på voltige (lina)
Söndag = Vanliga stalljobbet.
På måndag blir det förmodligen hem till Tuva, onsdag blire Danmark med klassfolk, Stina ska ev ha halloweenfest o sen blire kanske någon projektarbetskväll med Lousy. Sen ska man ju såklart träna som vanligt tisdag, torsdag, lördag o söndag, så inte går man sysslolös inte :)

Nu blire tillbaka till soffan, kaffet o matteboken. Känner att dem saknar mig ;)
OH förresten.... Ni vet den dära asjobbiga, svåra kemilabben jag skrev för cirkus 2 veckor sen?
Gissa vem som ändå lyckades få MVG- på den? (H)
SNAP! :D

maaatteE

Så KUL det är med matte :D Seriöst, detta provet kommer fan bli roligt :D varje tal är som ett litet problem som man oftast löser relativt fort. Hur grymt är inte det? Tänk om det alltid var så - man har ett problem och vips, några minuter senare är det löst och man kan stryka över det i sin bok. Tänk alltså om det fanns en formel som enkelt underlättar hela vardagen, och sedan ett facit att kontrollera med för att se om man handlat rätt.
Nä matematik är väl rätt bra faktiskt (om man nu är lagd på det hållet, för att citera Per).

Monday (jag vet, mina rubriker suger xD)

Tjenahoppsan allihopa!
Ledsen för taskig uppdatering, man är ju busy woman vettni (H)
Nä skämt åsido. Jag har upptäckt att jag har feta rutiner :p *tidig*. Nä, men jag älskar måndagar o ett bra tag har de sett ut exakt likadana:
- Vakna, skolan, hem, sätta på kaffe, byta till mjukis, plugga hela kvällen. Sjukt soft faktiskt :D  Det låter inte alls som om jag har trist liv :) haha.
Nä, matteboken ligger där nere o väntar på mig. Skulle bara kika in o förvissa (heter det så?) er om att jag lever ^^

GYMNASTIIIK


Igår upptäckte man att vår gamla dator fungerade (!!!!) så där satt man hela natten och glodde igenom alla låtar, voltigemusik o alla bilder som otroligt nog fanns kvar :) (många av bilderna finns på bilddagboken =))
Sjukt kul faktiskt!

Upp klockan 6 idag för o va på jubb halv 8. Idag var jag snabb ska ni veta!! Jag var klar med allt 20 minuter innan jag egentligen slutade!! (och jag brukar alltid va försenad- nån gång har jag fått jobba över typ 40 minuter haha). Bara en timmes skillnad ;D

Nä, sköta Poison iallafall och sen cykla hem. Städa lite och sen iväg till träningen - och den var roooolig :D

Det är verkligen sjukt annorlunda när Edvin är där.
Först fick vi springa o stretcha snabbt, o sen skulle vi göra lite uppvärmningsstyrka. Vi fick en lapp med typ 7 övningar (ofta x2) o han bara: "Det ska inte ta längre än en kvart. Isåfall är ni dåliga!"  Hahah. Och när vi var klara med den skulle vi börja med den riktiga styrkan -.-  - redskap! 7 stationer (nästan alla för armar/axlar). När vi tillslut är jättelättade för vi e klara säger han : "Ta en snabb drickepaus, sen kör vi ett varv till!"  Typ dööööd hahah.
Efter det var det dock skönt o få gå över till trampetten :D Sjukt ballt vare!! :D
Studs, studs, avstamp, sträckt volt, "hupp", skruv, landning!
Sjuuukt kul :D  Älska Edvins träningar!!

På slutet stretchade Edvin min rygg (fortfarande helt stel o svag sen jag flög av), och fy saaatan vad det gjorde ont. Han drog både mot sig, och upp. Shit bahia -.-  Känner ju inte liite av det nu :p Men men, de hjälper säkert i längden :)
Tror jag ska ut o springa nue. Hörs senare folket!


It's a beautiful mooorning

Oh yes, godmorgon godmorgon!
Ja, ni klassfolk som läser min blogg sitter väl nu o tänker "Va fan bloggade du då för? Historielektionen började 10 minuter tidigare".  Japp, jag och Amy (min nalle) råkade försova oss lite :) Valet var antingen:
1. Stressa som saaatan och ändå komma en halvtimme försent.
2. Skippa hela historian och ta de liite chilligare.
Ja, uppenbarligen föll jag för alternativ två (a). Vi skulle ju faktiskt ändå bara kolla film. Den filmjäveln kanske nån trevlig vän vill hyra med mig o se på lovet?:U Liksom, vem vill inte sitta hemma o kolla på en film om antiken på lovet? haha.

Nä, så jag gick o la mig i sängen i 10 minuter igen (solen sken rätt in så mina kuddar var rent varma :)) o så kom mormor in o bara "VAD GÖÖR DU, TÖS??"
- vaddå?
- ÄR DU SJUK?!
- nej, jag bara vilar mig. Trött du vet?
- Nä, sluta nu med det! Du skrämmer ju livet å maj!!

Haha lide ballt faktiskt ;)

Förresten har jag haft de skummaste drömmarna inatt. Först drömde jag att vi fick tillbaka vår biologilabbrapport. Så först stod där MVG o så blev jag jätteglad, o sen bara ändrades det till G+ hahaha. fett surt :p
Resten av natten har jag bara drömt om pingviner - voltande pingviner :S  Här har vi nåt för min psykologilärare och få tyda!

Nä, nu ska jag ta o slänga på lite spackel och gitta till bussen :)
Ciaao.

Myspyskväll!

Ännu en dag gått. Kan inte fatta hur fort denna veckan gått :o
Nåja, idag har ju även läxförhöret i svenska blivit gjort - väldigt enkelt dock :D Så de ska va ;)
Efter skolan har jag inte gjort så mycket vettigt faktiskt.. o en lite myspyskväll är det allt ikväll!
Ska iväg o lina om en liten stund och sen längtar jag faktiskt hem till en varm macka och matteplugg! :) Faktiskt väldigt hög mysfaktor på varm dusch, pyjamas, dunstövlar, te och lite komplexa tal i polär, rektangulär och exponentiell form :D

Onsdag..

.. och halva skolveckan har gått. Vanligtvis brukar det vara ganska tråkigt, men under dessa mördarveckorna som vi är mitt inne i för tillfället är det ganska skönt.
Idag var biologiprovet, vilket gick faktiskt ganska bra! :)  Men tro fan det, SOM jag har pluggat hahah. Idag var typ nåt av de första man fick höra av Anna V: "Blir inte Martinas ögon mindre och mindre för var dag som går?"
Haha nä, idag o igår kan jag faktiskt hålla med henne. De 2 senaste dygnen har jag vatt en zombie med 4 timmars vila - inte nice!

Men, vet ni vad? Idag har jag bara ca 100 sidor i svenskboken o läsa, och det finns ju faktiskt dem som har det värre ställt med boken och har cirkus 300 sidor och läsa idag *host*CJ*host*Sofia*host. Haha ;)
Så nä, nu ska jag faktiskt ta och gå o sova några timmar! :)
Och det ska bli FÖR JÄVLA skönt! :D

Ny vecka!

Förresten, glömde ju o berätta om tävlingen igår! :)  Det var en sjukt lång dag men i det stora hela gick det bra iaf :) Allting kom med, inget glömdes, inget klydd med papper osv.. Det enda som fanns att klaga på var uppläggningen på tävlingen, för vår del. Tyvärr startade mellanklassen (med 3a) alldeles för nära lätt klass (med 3b), så när det var dags att värma upp Kalif till lätt klass, var han ju fortfarande svettig sedan han var inne på banan med 3a. Resultatet blev ju att han inte gick så bra i lätt klass som han kunde gjort. Men men, han gick jättebra i mellanklass (särskilt med tanke på att de va min första galopptävling) :)
Kalif försökte även rulla sig!! Haha det var så skojj! Jag var med honom utanför transporten och så stod han där och beta. Jag höll i linan men var borta vid bakbenen och tog av lindorna när jag hör det där välkända "huuuh" o så helt plötsligt så ligger han ner hahaha (han brukar alltid få rulla sig efter träningarna, dock brukar vi ju plocka av honom filt, skumm och gjord innan!!). Detta hade vi alltså inte hunnit göra nu, och fy vad jag började skratta (samtidigt som jag fick dra och smacka för att han skulle resa sig upp igen och inte börja rulla runt med gjord och allt på). Haha det såg nog jävligt kul ut :)
På hemvägen somnade jag i bilen minst 2 gånger - då var jag helt slut :p 13 timmar efter min avfärd hemifrån var jag återigen hemma, och så somnade jag till Pretty woman vid halv 11!!

Idag har man haft ett stort skrattmoment utöver det vanliga (och då skrattar jag ändå ofta och mycket!). Någon (vi behöver inte nämna några namn, för alla kan nog räkna ut det ändå hahaha) är så sjukt fjantig så det går inte annat än o skratta åt henne :p  Det värsta är nog att vi verkligen inte kunde bry oss mindre om henne, men det verkar vara sjuuukt svårt för henne o fatta xD
Men men, man får väl ändå tycka ganska synd om henne.. Fy fan vad man måste va osäker på sig själv om man alltid tjatar på folk om att dem är avundsjuka på en (och inbillar sig det själv). Helt sanslöst xD

Helgen

Jaha, nu när man har ett tagentbord som funkar kan man väl ta en liten resume av denna otroligt braiga helgen :)

I fredags var det ju då linförarkurs, där den första timmen var måttligt intressant. Handlade om uppställning av hästen på utställningar och sådära. Resten var dock mycket roligare - tömkörning! Själv fick man ju tömköra ÖRS's ägares häst, som bara hade liite flipp haha. Nä de va både kul och lärorikt (tydligen var föreläsaren ett väldigt högt höns i svenska ridsportförbundet, och är bland annat den som ansvarar för utplockningar till dressyrlaget till OS och liknande).
Därefter stressade jag hem till Louise, och kom in där och luktade häst och allt - allt för att hinna se Idol-Kevins version av Natalie. När introt drar igång (och klassfolket som var där uppfattar vilken låt det var) stänger CJ av teven. Jag springer fram och slår honom och sätter på teven, men eftersom kanal 4 inte låg på kanal 4 hittade vi inte rätt kanal förrens i det sista "NATALIIIIIIE"'et. Fett surt! hahaha.
Jaja, kvällen bjöd iallafall på massa monopolspel (jag ÄGDE med 5 hotell på samma långsida!), kanelbullskräng och Tuvas egna lilla version av "Svansjön". (Trodde jag skulle dö av skratt). Hemma i säng ungefär vid 3.

Upp klockan 7! (underbart!). Gå till örs och packa, tvätta och bada häst. Duscha och stressa till Lund för och träffa skåningar. Började såklart med en fika på mormors bageri (jag kan verkligen rekommendera deras latte!) med Christina, Sara, Emma, Jénny, Sofie, Martina, Adina och Sandra. Sjukt underbart folk det där, vettni!
Detta blev då följt av en promenad till arenan och en asgrym sjunggung-gala. 600 barn som körar bakom Ola och Molly Sanden. Sjukt fint! Ola var ju såklart värsta pluttig! Var inte alls fokuserad på oss på rad 1 och 2 - inte alls (a).
(Vi blev även fotade av festivalfoto.se och även av andra folk i publiken som klev fram och fotade oss när Ola var uppe - och vi var som mest energiska- hahaha)

En grym spelning blev iallafall följt av en grym signering. Det var så jävla kul! :)
När vi kom fram, Ola bara "ÅÅÅÅH Skånetöserna!!!" o så bara tog han vår skylt och posa med den hahaha. Bara jaja okej- ta foto! :D Haha fett gullig ;)
Sen skulle han typ highfiva tack för sommaren, men vår blev typ feteslö (det var som om vi skulle jämföra handstorlek eller nåt haha) så han ba "nä, en riktigt!!!" o bara drämmer till andra gången!! Hahaha. Och när det sen blir bekräftat från båda håll att vi är lite sjuka i huvet alla 4 (jag, Ola, Jénny och Emma) så håller jag på o dö av skratt haha. Han är för ball den där Ola! :D
Till sist när vi ska gå stoppar han oss, slänger sig över hela borde emellan och bara "KRAM SKÅNETÖSERNA!!".
Och så blev det en mysig gruppkram! :)  Kommer dock inte ihåg så mycket mer, men det var iallafall askul:D

På väg mot centralen kände man dock lite medlidande med Ola, då några stod och väntade på honom vid hans bil. Där tycker jag dock att gränsen är nådd. Är det sent, han har jobbat hela dagen, får äntligen komma till Lund och vill hem till familjen och fotbollen, va fan - låt han va då! Dessutom har han ju redan haft fantid den kvällen. Sjukt dåligt av folk att tro att dem har rätt att kräva mer. Låt killen ha lite ledighet och privatliv för tusan.. Dock har jag hört att han hanterade situationen ganska bra ;)

Nä, all kärlek till Ola! Han är fan en av de härligaste människor som finns! :)


prag

Förresten, nu är klassresan till PRAG bokad!!!! Jag ska få skaffa pass för första gången!! :D
Det ska bli fettfettfett kul!!
Idag kom det ju dock fram att några i klassen har som mål att få mig i en fyllecell..: "det ska vi nog ordna.." hahaha.
Det hade ju dock varit en fyllehistoria!! "du vet då, när jag satt i fyllecell i Prag..."



Verkar inte Prag underbart vackert?


GLAAD

Oh, jag är på så fett bra humör idag!:)  Det är fredag, jag har överlevt denna skolveckan och jag har en underbar helg framför mig (börjar redan om 2 timmar faktiskt).

Ja, idag var alltså den hitentills jobbigaste skolveckan över. Biologilabben i tisdags, helveteskemilabben igår (Fick faktiskt hjälp av Lau uppe i datatorget efter skolan och göra det sista. Inte tackar man nej till hans expertis :) - han tom bekräfta att allt jag skrivit och räknat ut var rätt :D), och såklart historieprovet som man började plugga till igår (har inte hänt sen 8an att jag börjar plugga till ett prov dagen innan). Och ändå gick det asbra!! Sjukt haha.
Sista uppgiften klarade jag nog bäst - en diskussionsuppgift om konflikten mellan Ryssland och Georgien. 
"Likt Fågel Fenix har Ryssland många gånger i historien blivit nedbrutna, men har alltid rest sig igen. Därför är det inte en fråga om, utan när Ryssland kommer attackera Georgien". SNAP! :D haha

Nä, det gick braaaa liksom labbarna, och det är fredag. Och nästa prov är anatomi (KUL!) och inte förrens om 5 dagar och i helgen blir det linförarkurs, monopolkväll med klassen, poison & kalif, packa saker, skåningar, ola och lina på tävling.
Kan man VA nåt annat än GLAD?:D


Feelgood

God morgon allihopa :)
Dagens tips till er: en härlig varm dusch och en kopp kaffe är allt man behöver för att få en grym morgon :D
(snart kommer Feelgood på också som grädde på moset!).
Har jag förresten berättat att Tuva hjälper mig och tjata på och få med den på studentflaket? För den SKA med. Helst Natalie också, men Feelgood är iaf ett måste. Annars åker jag inte med! :U och DET går ju bara inte för sig ^^

Nä, mitt tagentbord dampar. (Såhär 0ser en meniung ut 0oim ja44g intl5 sudd7ur" 8-)
Ska gå och ta pau mig. Hörs senare folket., 

Kemilabb

En FET suck på den, som man fortfarande sitter och kämpar med. Detta måste fan vara den tuffaste labb vi nånsin behövt göra. Inte nog med att det är klyddigt och räkna ut (vi ska beräkna hårdhetsgraden i vatten) utan vi ska dessutom själva läsa in oss på all teori bakom och formulera den snyggt i labbrapporten (med 4 + 3 formler som bevisar att teorin stämmer).
Rätt ballt e de ju dock o sitta på msn med Louise samtidigt: "Jag ger snart FAN i Mg2+-indikatorkomplexet!!!"
Hahaha :D (fast jag känner ju dock detsamma..)

<3

Bara ett dygn senare har jag kommit på svaret till frågan i föregående inlägg, och svaret är: Vänner.
"Jo men tjena, fan vad otippat" tänker ju säkert ni, men det är faktiskt så. Och hur har jag då kommit fram till detta? Jo genom att jag råkar ha den bästa av dem alla, som skickade ett sms för en stund sen med texten "Jag tror du har nått utanför ytterdörren som är ditt.. vid blomkrukan".  Martina blir nyfiken, eh ja!  Så ut går man och vad hittar man? Ett kuvert med texten "Märto" på, och i ligger nåt som nästan fick mig o börja gråta (a)



Av världens bästa Helena. En som alltid kan få mig att må bättre :)
You mean the world <3

?

Detta har nog varit den jobbigaste dagen på länge. La mig sent igår och sen har det vatt skola mellan 8 och 16 (gå fram och tillbaka med biologilabben också eftersom att man glömde och lämna den innan man lämnade skolan!).
Nu är jag så sjukt trött så det finns inte (måste tom erkänna att jag nickade till några gånger på bussen hem). Och klockan är kvart i 5... och jag hade utan tvekan kunnat gå o lägga mig nu och sova i flera timmar! Strunta i alla måsten och bara gå och lägga mig. - Ni anar inte hur lockande den taken är! Men, det går ju naturligtvis inte, så istället blir det till och bita ihop, gå ner och hinka i sig kaffe och ta bussen till träningen om mindre än en timme.
För att efter träningen åka hem, duscha, äta och sen skriva kemilabben och plugga historia. (Naturligtvis ska mitt egengjorda häfte om Rysslands historia med på bussen).  Och sen börjar det om igen.
Skolan, plugga, egen träning, lag 3, Poison, gärna en Olaspelning då och då. Och så ska man ju ha tid och träffa vänner ibland också - hur kul är det och känna sig försummad liksom?
Hur ska man hinna, klara och orka allt?
(och gärna behålla en någorlunda bra mental hälsa under tiden)

..

Godkväll godkväll.
Ledsen för bristen på uppdatering idag, förstår att det måste varit tufft men hoppas att ni har klarat er genom dagen ändå :)
Full rulle idag, fast egentligen inte men det har känts så ^^  Började 11.20 och ändå lyckades man försova sig och komma 10 minuter för sent. Gryyymt (Y). Aja, Matte-Per verkade tycka att det var lite smått komiskt att man kunde komma halv 12 med ursäkten "jag försov mig". Nåja, jag gör inte som många andra och skyller på busschauffören iaf :p

2 lektioner enbart i skolan, ganska skönt emellanåt faktiskt. Under dagen har det bara blivit massa plugg - läst om ryska revolutionen på internet (eftersom att vi har världens sämsta lärare i historia, som inte ens antecknar, och så har jag inte lärt mig nånting på hennes lektioner), och nu har vi prov på fredag.. yeah! Att hon dessutom blandat in exakt ALLT som har någon minsta lilla koppling till Ryssland i historien har ju dock inte gjort det hela lättare.
Biologilabben är dock klar nu! :) Var nästan färdig igår (blev 2 sidor), men så hejsan hoppsan så har man fått lite snilleblixtar och utbyte av idéer med kära klasskamrater- så nu är sidoantalet fördubblat! :D
Fett störigt bara att Microsoft Equation inte är installerat på denna datan. Hur tusan ska man göra en labbrapport utan det? Jo - man får fixa det i skolan på lunchen imorgon!
Imorgon ska man fixa klart kemilabben också och sen är det lugnt på labbfronten :D

Nu är klockan halv 2, så nu ska jag gå ner o läsa på lite teori inför kemilabbrapporten imorgon.
Nighty night

zzz...

Nä, nu kommer inte jag och komma längre på mina labbar! Dessutom har jag för ont överallt (jag känner träningsvärken komma krypande :p) och är för trött för att sätta mig med fysik. Nä, fett med wehh på den för ikväll!
Nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng, lyssna på musik och läsa lite ur svenskboken. Sen ska jag nanna 7 UNDERBARA TIMMAR :D
Wiho, jag gillar när man inte börjar förrens 11.20 :D
Natti natti!

waah

Godkväll då, kära anonyma läsare.

Berättade ju att jag skulle på tjejkväll med lite klassflickor hos filippa igår, vilket jag också var. 2½ timme stod vi och laga mat!! Haha. Tur att det är så himla skojj då va:)  Efter maten blev det kanelbullar och kaffe och filmen "Kärlek på menyn".
Kan väl ändå rekommendera den filmen för den var faktiskt väldigt bra (även om den var sjukt förutsägbar :p).
Efter filmen blev det massa snack och skratt i soffan - en väldigt mysig och rolig kväll helt enkelt! :)
Vänner för livet, eller vad var det vi sa på bussen?! :D (när jag förövrigt halvsov..).

Upp i ottan idag då (visst, halv 9 men det räknas som ottan när det är söndag!) och så bar det av till min första träning på Bökeberg. Sjuuukt fett :)  Ganska rolig träning också, jag började som en mess- men sen när jag var uppe på Ramati (gud vad jag saknat dig och din galopp, UNDERBARA häst!) så va det liksom bara likgiltlighet. Bra likgiltlighet, typ "skit i dem, nu är det bara jag och hästen". Typ :p Går inte riktigt och förklara men sjukt jävla härligt var det.

Efter matti skulle vi ha Tippe. Jag blev först upp och fick sitta aaaslänge o försöka få hästjäkeln och galoppera förbi ett hörn! :p  Där ville han alltid stanna, vända gumpen mot väggen osv. Så jag fick ju sitta där hur länge som helst och rida voltige verkligen haha :p  Ta galoppskänkel, skänkla som satan innan hörnet, dra i inspänningarna, hålla i mig i hans rivstarter och bakutsparkar osv.  Och sen skulle jag svinga x)  Haha, sjukt slö var jag när jag hoppade av- och det har hållt i sig hela dan.

Möte sen, där Lina ganska så oväntat började prata om att hon tyckte att jag hade blivit jätteduktig och att vi skulle söka dispans så jag ska få lina Lag 3 på hemmatävlingen. (18årsgrän egentligen). Men jo, de hade vatt skojj:)
Kalif gick förövrigt jättebra idag och Lag 3 klara hela küren nonstop galant :)
Matte Cplugg med Emeli i stallet sen en stund, och sen film med siz.

Ganska härlig dag idag alltså, fast jag känner att jag kommer ha fett mycket träningsvärk imorgon! :U




Flippas gulliga katt som charmade oss alla.




Matlagning på hög nivå!




Så här gott blev det :)





Kalif som är så jävla snäll och bara står och väntar på mig :)




Jaha, nu trodde jag att blogg.se funkade som vanligt. Det är kanske bara mina jävla stövlar som inte vill ladda upp sig haha. Jaja, I give up. Ni får se dem i verklighet istället! :D

LÖÖÖRDAG

God morgon allihopa!!
Inatt blev det inte läggnings förrens halv 5 :o Så går det när man har bra musik och en bra bok! Sov dock till nästa halv 11 - så jäkla skönt :)

Idag bär det iallafall snart ut till stallet o sköta älskling :) Lite plugg och sen vidare till Ljunghusen ikväll med klassfolk. Aldrig fel :)

Färdig!!

Jaha, en till kväll här uppe till 3 och pluggar. En fredag!  Och guuud vad jag är trött!! Värsta yr också :o :( - helt sinnes!
Aja, fått gjort massa iallafall - räknat o läst all kemi, gjort klart både biologilabben, fysiklabben och cirka halva på min kemilabb.
Imorgon efter stallet (inställd träning) ska jag verkligen ta itu med fysiken (fysik B kommer bli asknäckande!). Sen ska jag göra klart kemilabben också så har jag den ur vägen. Bara historieprovet kvar och fokusera på då! :)

Nä, nu ska jag fixa mig lite för sängen och sen lägga mig och läsa svenskboken och lyssna på musik. Ändå mys va! :)
Natti natti!

Fredagkväll

Okej, här kommer inte någon flashig lista om kläder som ska på, ställen som ska besökas och drinkar som ska drickas (som det egentligen borde komma en fredagkväll). Nepp, istället ser min fredagslista ut som följande:

- 1 ½ kapitel kemi B (läsa + uppgifter)
- 1 kapitel fysik B (läsa + uppgifter)
- 1 fysik B-labbrapport
- 1 kemi B-labbrapport
- 1 biologi B-labbrapport
- Historia A-plugg
- Svenskbok

Allt till nästa vecka.. Aah, jag hinner inte med!
Men, jag ska inte klaga. Att välja Borgar var nog ett av mina bästa beslut ändå :)  Dessutom har jag en känsla av att jag kommer sakna de helvetes-labbrapporterna (som jag sitter och svär över nu) när jag tagit studenten.

Stövlar!

Så har man utökat höstgarderoben ytterligare med ett par höststövlar. Underbart!!
Efter att ha varit inne otaliga gånger på Din sko, Wedins, Nilsons etc inne i stan och letat har jag inte hittat ett enda par som jag tyckte om (kräsen som man är - både när det gäller skor och jackor). Men, bestämde mig för o ta en sväng inom Skopunkten på väg hem från skolan idag. Visst har de oftast tantskor där, men då och då hittar man en liten guldklimp!
Idag var som tur var en sån dag :)
Blev storlek 39 dock!! :o  Men a, de va ganska smala i modellen och vill kunna ha såna tjocka, stickade mysestrumpor i så då får man väl ta några storlekar större :) Nu har jag fan skor mellan storlek 35 o 39 hahaha. Mina fötter pendlar ^^

*Försökte ladda upp bild men blogg.se funkar inte riktigt som det ska.. Kommer kanske senare!*

RSS 2.0