Keep it coming!


Jaha, då blire ett inlägg idag också då! :)
Skoldagen har väl inte varit särskilt trevlig egentligen. Började med en svensklektion som var ovanligt tråkig (av någon anledning :(), bortsett från att det blev vår sista brandövning på Borgar förmodligen. Bertil (mentor/kemilärare/biologilärare) hade dock förvarnat oss på morgonen så nästan alla visste om det. Dock blev det ju gaanska kul när rösten från nån interntelefon i klassrummet sa till oss att utrymma lokalerna o Nils (mentor i 1an/svensklärare) nästan springer bort till dörren o börjar vifta med händerna o bara "Ingen panik. Ta det bara lugnt!!". Hahah (observera att alla visste om det och tog på sig o plockade ner böcker i väskan o såhära, hur lugnt som helst). Kul var det! :)
Kemilabb därefter, vilket inte blev labb :U Nej, eftersom att Bertil nu givit oss 2 labbrapporter att lämna in på raken (den senaste är en planering på en labb som vi kommer göra om 3 veckor, så df e de troligt att vi får 3 bilabbar på raken), så slapp vi hålla på med kemilabbar också o lät oss istället sitta o räkna i boken! :)  Borgar, kemisal, nördar sitter o räknar kemi, Bertil strövar runt o skojar, regn utanför - ja, det är mys! :)

Nu har man precis gjort en intervju till 2 kompisar om voltige haha. Om en stund bär det av till Tuva för att hälsa på hennes kattungar som bytar hem imorgon. O så får man ju hälsa på mamma Illemiss också! :)
På vägen dit får jag väl ta o försöka skaka av mig all kritik som kommer från alla håll för tillfället också. Antingen fungerar allt (nästan iallafall) eller så fungerar ingenting, och allt bara rasar ihop på en o samma gång - har ni märkt det? Det är lite klurigt det där...

Kommentarer
Postat av: Christina

Visst är det jobbigt ibland men lev efter mitt motto.

Gör som du själv vill och skit i vad alla tycker!!

Glöm inte reflex!!!!!

2008-11-20 @ 22:41:39
Postat av: Louise

:(

2008-11-24 @ 16:07:42
URL: http://tinuviel.bloggie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0